Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Πράσινη φιέστα ανόδου στην Ορεστιάδα

Νίκησε 3-0 τον Αρίωνα Πτολεμαϊδας και με 14 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια επιστρέφει αήττητος ο ΑΟΟ στην Α2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ




Όπως ξεκίνησε η χρονιά, έτσι και ολοκληρώθηκε. Ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας στον αγώνα-φιέστα της τελευταίας αγωνιστικής, παρουσία 500 φιλάθλων του, επικράτησε με 3-0 (25-15, 25-11, 25-10) του Αρίωνα Πτολεμαΐδας και με το 14x14 πανηγύρισε την επιστροφή του στην Α2.

Σε έναν αγώνα γιορτή, μιας και η υπόθεση άνοδος είχε κριθεί από το περασμένο Σάββατο, ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας έβαλε το κερασάκι στην φετινή τούρτα του πρωταθλήματος και με το 3-0 πανηγύρισε και τυπικά την επιστροφή του στην Α2.

Μια επιστροφή που έγινε σε εορταστικό κλίμα, παρουσία 500 και πλέον φίλων των «πρασίνων», που έδωσαν το παρόν στη φιέστα και χειροκρότησαν θερμά, τόσο τον Μπάμπη Σταματόπουλο, όσο και τους αθλητές του ΑΟΟ που τερμάτισαν πρώτοι και αήττητοι στον Γ΄ Όμιλο της Β Εθνικής.

Ο τελευταίος πόντος του αγώνα σηματοδότησε τους πανηγυρισμούς των παικτών που είδαν τους φετινούς τους κόπους να υλοποιούνται στο ακέραιο και άπαντες δήλωσαν έτοιμοι για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες την επόμενη χρονιά.

Η απονομή του τροπαίου προς τον αρχηγό του ΑΟΟ, Στέλιο Κεμανετζή, έγινε δια χειρός του Δημάρχου Ορεστιάδας Δημήτρη Μουζά, ενώ το παρόν έδωσε στο γήπεδο και ο Βουλευτής Έβρου της ΝΔ Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος.

Το Κύπελλο βέβαια γρήγορα εξαφανίστηκε στις αγκαλιές των παικτών, ενώ στο τελετουργικό υπήρξαν και οι απαραίτητες σαμπάνιες που έλουσαν τους πάντες σε μια ζεστή γιορτή που φιλοξενήθηκε στο νέο κλειστό.

Τα πανηγύρια όμως για την ομάδα δεν σταμάτησαν μόνο στο γήπεδο, μιας και το γλέντι για την επιστροφή της στην Α2 θα συνεχιστεί και στα μπουζούκια αφού όλοι τους ανανέωσαν το ραντεβού τους για απόψε στο κέντρο «Συνάντηση»…

Εκεί όπου αναμένονται νέες εντυπωσιακές εμφανίσεις αυτή τη φορά στην πίστα με το Κύπελλο να έχει εξέχουσα θέση στο τραπέζι των «πρασίνων».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΡΟΠ. ΑΟΟ) : «Τερματίσαμε αήττητοι. Κάτι που είχαμε βάλει στόχο από την αρχή. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που έδειξαν χαρακτήρα που πήραν το πρωτάθλημα αήττητοι. Αυτό λέει πολλά πράγματα. Δεν θέλω να πω άλλα πράγματα παρά μόνο να οργανωθεί η ομάδα για τη νέα χρονιά και να επιστρέψει στην Α1. Εκεί όπου τις αξίζει να είναι».

ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΚΙΖΑΝΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΟΟ) : «Η χρονιά τελείωσε με τον πιο ευχάριστο τρόπο. Το πιστεύαμε όλοι. Πρώτα τα παιδιά και ο προπονητής, μετά το Δ.Σ που προσπάθησε να έχουμε μια καλή χρονιά. Ευχαριστώ όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την άνοδο. Τους παίκτες, τον κόσμο αυτής της πόλης, τον Δήμαρχο. Όλοι βοήθησαν σε αυτήν την προσπάθεια. Όταν όλοι είμαστε ενωμένοι αυτά είναι τα αποτελέσματα. Αυτό λοιπόν για του χρόνου θα είναι ένα μάθημα για να πάμε ακόμη ψηλότερα με αυτά τα παιδιά. Η ομάδα ανήκει και θα είναι στην Α1».

 
Πηγή:  http://orestiadavolley.blogspot.com/