Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Κρίσιμος αγώνας για την Εθνική Παίδων στους Αγ. Θεοδώρους Ροδόπης

Υποδέχεται το μεσημέρι το ΕΙΡΕ και με νίκη αγκαλιάζει την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2011

TA TEΛEYTAIA NEA
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ

Χωρίς προβλήματα πραγματοποιήθηκε η χθεσινήπροπόνηση της Εθνικής Παίδων, με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης της Παρασκευής 25/3 με την αντίστοιχη του ΕΪΡΕ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο Αγίων Θεοδώρων (ώρα 13:00) και διαιτητής θα είναι ο Derdo Oleksandr από την Ουκρανία.

Μετά το τέλος της προπόνησης οι νεαροί διεθνείς Νίκος Συμεωνίδης και ο Δημήτρης Βοσνακίδης του Πανθρακικού έκαναν δηλώσεις στο epo.gr:

Νίκος Συμεωνίδης: «Στο χθεσινό ματς κόντρα στη Λετονία δεν πιάσαμε την καλύτερη δυνατή απόδοση. Αρχικά είχαμε άγχος, κάναμε αρκετά λάθη, αλλά στη συνέχεια βρήκαμε το ρυθμό μας και παίξαμε πιο δυνατά. Βέβαια, αυτό που μένει είναι ότι πήραμε το παιχνίδι. Τώρα πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας στον αυριανό αγώνα με το ΕΪΡΕ και να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Για εμάς η νίκη είναι μονόδρομος, ώστε να κλειδώσουμε την πρόκριση στα τελικά από το δεύτερο αγώνα του τουρνουά».

Δημήτρης Βοσνακίδης: «Η πρεμιέρα με τη Λετονία εξελίχθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εμάς, καθώς φύγαμε νικητές από το γήπεδο. Ανεξάρτητα από το χθεσινό αποτέλεσμα, πιστεύω πως έχουμε ακόμα περισσότερες δυνατότητες και αυτό πρέπει να το αποδείξουμε αύριο στη δεύτερη αναμέτρηση με το ΕΪΡΕ. Πρέπει να έχουμε υπομονή αλλά και πάθος για να φτάσουμε το στόχο μας. Αυτό που όλοι επιδιώκουμε είναι ένα θετικό αποτέλεσμα που θα μας στείλει στην τελική φάση της διοργάνωσης».

.