Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Ιππικές εμπειρίες στο Τυχερό



MAΘΕΤΕ
ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ
ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ
ΚΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ



Νέα σεζόν δραστηριότητας ΆΝΟΙΞΗ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011 ξεκινά για τον Ιππικό Όμιλο Τυχερού και τους φίλους της ιππασίας σ’ολόκληρη τη Θράκη.

O Ιππικός Όμιλος στο Τυχερό λειτουργεί με ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ για αρχάριους, παιδιά και ενήλικες, ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ για εκπαίδευση-προπόνηση-εγγραφές αθλητών και ΤΜΗΜΑΤΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ, τα οποία θα λειτουργήσουν αναλόγως των αναγκών που θα προκύψουν.

Από τον Μάρτιο του 2011 με νέες, αναπροσαρμοσμένες τιμές, μπορούν όλοι να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Τυχερού, να εκπαιδευθούν, να αθληθούν ή να απολαύσουν βόλτες και ιππικές εμπειρίες στην περιοχή.

Μέχρι τις 30 Μαρτίου θα πραγματοποιούνται εγγραφές νέων μελών και την Κυριακή 10 Απριλίου στις 11:00π.μ. θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση με θέμα τον Ορισμό νέου Διοικητικού Συμβουλίου και τη τρέχουσα λειτουργία του Ομίλου.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να επικοινωνούν για πληροφορίες & εγγραφές με e-mail στο meni_xara@yahoo.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο 6975862050 (υπθ.Δραγάνη Μελπομένη)


Πηγή:  http://www.telegramm.gr/