Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Τα είπαν και... θα τα ξαναπούν Γκσπούρνινγκ και Πανόπουλος

Εγινε χθες μια πρώτη συνάντηση στην Αλεξανδρούπολη για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ SKODA ΞΑΝΘΗΣ



Χθες υπήρξε συνάντηση του Μίκαελ Γκσπούρνινγκ με τον Χρήστο Πανόπουλο παρουσία του Γιάννη Παπαδημητρίου στην Αλεξανδρούπολη για να ανανεώσει ο Αυστριακός που λήγει τον Δεκέμβριο το συμβόλαιο του. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αναμενόταν κάτι οριστικό χθες λόγικα θα γίνει και νέο ραντεβού. Ο Γκσπούρνινγκ ειναι απο τα βαριά χαρτιά της ομάδας και σε καμία περίπτωση ο Χρήστος Πανόπουλος δεν θα ήθελε να χάσει έναν τέτοιο παίκτη χωρίς να κερδίσει κάτι η ομάδα, οπότε είτε θα συμφωνήσει στην ανανέωση, είτε θα μπει στη λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες. Δεν αναμένεται πάντως να γίνει σήριαλ η όλη υπόθεση και αργά ή γρήγορα θα τελειώσει, εξάλλου τα περιθώρια στενεύουν και δεν συμφέρει σε καμία από τις 2 πλευρές.

Την ίδια ώρα πληροφορίες από τη Γερμανία θέλουν την Φράιμπουργκ να ενδιαφέρεται για τον Γκσπούρνινγκ. Σύμφωνα με τον Γερμανικό τύπο μάλιστα, ρόλο διαμεσολαβητή στις επαφές φέρεται να έχει ο παλιός τεχνικός διευθυντής της Ξάνθης, Χανς Μπόγκαρτς.


Στα αγωνιστικά

Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη του Αλέκου Μαλαδένη γυμναστή τερματοφυλάκων γιατί και ο υπηρεσιακός Πάρης Ζουμπούλης βρέθηκε σε σεμινάριο προπονητικής στην Καβάλα.

Το παρών έδωσαν και οι Μίκαελ Γκσπούρνιγνκ – Κιμ Τζάγκι με πολιτική περιβολή καθώς βρίσκονται ακόμη στο στάδιο της ανάρρωσης μετά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν. Ενώ απουσίαζαν δικαιολογημένα με σχετική άδεια οι Μπόατενγκ και Κωστούλας. Τέλος στην προπόνηση συμμετείχε κι ο Γιούρι Λοντίγκιν μετά τον δανεισμό του στον Εορδαϊκό.

 
Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/