Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Επίσκεψη του βουλευτή Τσετίν Μάντατζη στην "Τουρκική Ένωση Ξάνθης"

Συνεχάρη το νέο διοικητικό συμβούλιο

ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ;

ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ;




Ο βουλευτής Ξάνθης κύριος Τσετίν Μάντατζη στις 19 Απριλίου ημέρα Τρίτη επισκέφτηκε την Τουρκική Ένωση Ξάνθης.

Τον υποδέχτηκαν ο πρόεδρος της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης δικηγόρος Αχμέτ Καρά, μέλη του Δ.Σ. και μέλη του τομέα νεολαίας της Ένωσης. Ο πρόεδρος Καρά ευχαρίστησε τον Μάντατζη για την ευαισθησία που επέδειξε επισκεπτόμενος της Τουρκική Ένωση Ξάνθης. Ακολούθως ανέφερε ότι για να προχωρήσει ακόμη πιο πολύ η Τουρκική Ένωση Ξάνθης θα προσπαθήσει να υπάρχει συνεργασία με όλους τους φορείς και τους συλλόγους μας.

Ο βουλευτής κύριος Μάντατζη συνεχάρη το νεοεκλεγέν Δ. Σ, που προέκυψε από την Γενική Συνέλευση της 10ης Απριλίου 2011, και ευχήθηκε να έχουν επιτυχίες στις εργασίες τους. Ακολούθως στην ομιλία του ανέφερε ότι χρωστάει πολλά στην Τουρκική Ένωση Ξάνθης και πως εδώ έμαθε τα προβλήματα της μειονότητας. Επίσης εξέφρασε την επιθυμία του μετά την δίκη για την Τουρκική Ένωση Ξάνθης τον Οκτώβριο του 2011 να δει κρεμασμένη την πινακίδα του συλλόγου. Πέραν τούτου, παρείχε πληροφορίες για το θέμα της ενοποίησης των σχολείων και ανέφερε πως είναι έτοιμος να πράξει τα πάντα για την μειονότητα. Τόνισε ιδιαίτερα την σημασία της συνεργασίας ανάμεσα στους συλλόγους στο ανώτατο δυνατό επίπεδο. Τέλος υπήρξε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με θέματα της επικαιρότητας.

Σχόλιο : Προφανώς τα ¨προβλήματα της μειονότητας¨   ήταν τόσο έντονα που έπρεπε να πάει σε τουρκοσύλλογο για να τα αντιληφθεί ο αστέρας του ΠΑΣΟΚ…


Πηγή:  http://tourkikanea.gr/