Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Σε κλίμα οδύνης η Ξάνθη αποχαιρέτησε τον Αντεφέμι

ΔΕΙΤΕ
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ
ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ
ΔΕΗΣΗ ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ 


Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, ιδιαίτερα φορτισμένο, οι άνθρωποι της Ξάνθη αποχαιρέτησαν με το δικό τους τρόπο τον Ολουμπάγιο Αντεφέμι που έχασε τη ζωή του το πρωί της Δευτέρας σε Τροχαίο.

Στο μνημόσυνο που έγινε το απόγευμα της Τρίτης στο Skoda Ξάνθη Arena (ο Αντεφέμι ήταν Χριστιανός Ορθόδοξος), οι συμπαίκτες του 26χρονου νιγηριανού που έφυγε πρόωρα από το ζωή, η διοίκηση και οι φίλαθλοι είπαν το δικό τους αντίο. Παρών στην εκδήλωση ο Χρήστος Πανόπουλος, ιδιαίτερα συγκλονισμένος, που με δυσκολία έμεινε μέχρι το τέλος.

Όλοι συμπαίκτες του νιγηριανού και όλα τα τμήματα της ποδοσφαιρικής ομάδας ήταν εκεί, όπως επίσης αρκετοί φίλαθλοι κυρίως από τους XanthiFans αλλά και φίλαθλοι της γειτονικής Καβάλας που θέλησαν ανθρώπινα να αποτίσουν το δικό τους φόρο τιμής.

Ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης π. Παντελεήμων τέλεσε την επιμνημόσυνη δέηση ενώπιον του κόσμου, σε κλίμη θλίψης και απορίας για τον πρόωρο χαμό του νεαρού ποδοσφαιριστή, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις των φιλάθλων. Οι φίλοι της ομάδας, που σχημάτισαν με κεριά το "ade 13" που ήταν το χαϊδευτικό του, φώναξαν ρτο σύνθημα "Άde ψυχάρα για πάντα ΑΟΞάρα" την ώρα που όλος ο κόσμος, συγκινημένος αφιέρωνε το τελευταίο χειροκρότημα στον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή.

Μετά το τέλος της τελετής οι παριστάμενοι παίκτες, διοικούντες και φίλαθλοι άφησαν λουλούδια και αναμνηστικά της ομάδας, στο σημείο όπου είχε τοποθετηθεί η φανέλα του








Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/