Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Έβλεπε Παπανδρέου ο Σαμαράς στο ξενοδοχείο στην Κομοτηνή

Και έφαγε ένα πρόχειρο γεύμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ...



Πρόχειρο το γεύμα του Αντώνη Σαμαρά στην Κομοτηνή. Ο πρόεδρος της ΝΔ αποσύρθηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε και παρακολούθησε μαζί με το στενό του συνεργάτη, Γιώργο Μουρούτη, τις ομιλίες του Γιώργου Παπανδρέου, έτσι ώστε να έχει εικόνα των δηλώσεων του πρωθυπουργού, αλλά και να συζητήσει τις αντιδράσεις της ΝΔ στις ανακοινώσεις.

Κατά τα λοιπά, στην πρώτη μέρα της περιοδείας του στη Θράκη ξεχώρισαν οι παρουσίες. Για παράδειγμα, ήταν συνεχώς δίπλα του ο Αλέκος Κοντός, γεγονός που ερμηνεύτηκε ότι δεν υπάρχει πλέον κανένα πρόβλημα στις σχέσεις τους!!! Περασμένα ξεχασμένα! Ποιο Βατοπέδι τώρα;;; Μάλιστα, σε κάποιο σημείο της περιοδείας, όταν ο πρόεδρος της ΝΔ επιθεωρούσε γεωργικές καλλιέργειες, έπλεξε το εγκώμιο του πρώην υφυπουργού για το ότι, μετά την παραγραφή της υπόθεσης του Βατοπεδίου, ζήτησε να κριθεί από κανονικό δικαστή και δεν κρύφτηκε πίσω από τη βουλευτική του ιδιότητα.

Μαζί στην περιοδεία ήταν και οι βουλευτές Μαργαρίτης Τζίμας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Ευριπίδης Στυλιανίδης και Αλέκος Δερμεντζόπουλος, καθώς και τα κομματικά στελέχη από τη Θεσσαλονίκη Δημήτρης Βαρτζόπουλος, Νίκος Φώτος και Άγγελος Χατζηδημητρίου.