Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Συγκλονισμένοι οι προπονητές που δούλεψαν με τον Αντεφέμι

Δηλώσεις του Γιώργου Παράσχου και του Νίκου Κεχαγιά για τον άδικο χαμό του Ολουμπάγιο Αντεφέμι
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Γιώργος Παράσχος: «από τα καλύτερα παιδιά που γνώρισα»

Ο Γιώργος Παράσχος ήταν από τους προπονητές που την φετινή χρονιά δούλεψε στην Σκόντα Ξάνθη με τον Αντεφέμι. Ο Μακεδόνας τεχνικός δήλωσε συγκλονισμένος στο Xanthi Reds για την είδηση του θανάτου του Νιγηριανού μέσου.

«είμαι πραγματικά συγκλονισμένος. Έμαθα τα τραγικά νέα νωρίς το πρωί επικοινώνησα αμέσως με τον κ. Καζναφέρη για να μάθω αν είναι αλήθεια. Ήταν από τα καλύτερα παιδιά που γνώρισα, από τους καλύτερους ξένους παίκτες που έχω συνεργαστεί. Έπαιζε με την ψυχή του δεν είχε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα. Κρίμα που φεύγουν από τη ζωή τέτοια παιδιά.


Νίκος Κεχαγιάς: «δύσκολες στιγμές για την οικογένεια της Ξάνθης»

Ο Νίκος Κεχαγιάς ήταν ο πρώτος προπονητής που γνώρισε ο Αντεφέμι με το που έφτασε στην Ελλάδα και την Σκόντα Ξάνθη. Ήταν ο πρώτος προπονητής με τον οποίο έκανε την καλοκαιρινή προετοιμασία επί Ολλανδικού εδάφους. Θυμάμαι το νεαρό τεχνικό να μένει ενθουσιασμένος από τις ικανότητες του Νιγηριανού μέσου. Ο Νίκος Κεχαγιάς δήλωσε συγκλονισμένος από τον χαμό του νεαρού παίκτη.

"τι να πει κανείς τέτοιες ώρες ήταν από τα καλύτερα παιδιά που γνώρισα στην ομάδα και αυτό δεν είναι σχήμα λόγου θα μπορούσα να πω από τους καλύτερους επαγγελματίες που έχουν περάσει από τα Πηγάδια. Ήταν ένας ευχάριστος χαρακτήρας που δέθηκε γρήγορα με την ομάδα, τυπικότατος, είναι σίγουρα δύσκολες οι στιγμές αυτές για την οικογένειά του για τους συμπαίκτες του, για την ομάδα ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει".


Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/