Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Μονόδρομος η νίκη αύριο για τον Πανθρακικό

Φιλοξενεί στην Κομοτηνή τον ΟΦΗ σε ένα από τα ντέρμπι της αγωνιστικής

ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Να ξεφύγει από τα σενάρια εμπλοκής στα play out θέλει ο Πανθρακικός και για τον λόγο αυτό επιζητά τη νίκη επί του ΟΦΗ στο ΔΑΚ την Κυριακή 3/4 στις 16:00! Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και όλοι έχουν δώσει "όρκο νίκης", αφενός για να αναρριχηθούν βαθμολογικά και αφετέρου για να πάρουν εκδίκηση εντός του γηπέδου, για την κακή φιλοξενία των Κρητικών στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Απέναντι στον Πανθρακικό θα βρεθεί ο Λάζαρος Χαριτωνίδης, που αγωνίστηκε πέρυσι με τα χρώματα του Πανθρακικού ενώ δεν θα αγωνιστεί ο Φώτης Παπουλής, που θα εκτίσει την τιμωρία λόγω καρτών στην κυριακάτικη αναμέτρηση.



Το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία μεταξύ της δυνατής στην έδρας της Ηλιούπολης και της ανεβασμένης Δόξας Δράμας. Την Κυριακή, το παιχνίδι της Κομοτηνής είναι το πιο ενδιαφέρον μαζί με αυτό στην Κατερίνη, μεταξύ του Πιερικού και του Λεβαδειακού. Την ίδια ώρα, στο Αγρίνιο , ο Παναιτωλικός υποδέχεται την Καλλιθέα. Τη Δευτέρα ολοκληρώνεται το πρόγραμμα, με τον ΠΑΣ Γιάννενα να δοκιμάζεται στα Τρίκαλα ενώ μια ώρα αργότερα, ο Εθνικός υποδέχεται τον Εθνικό Αστέρα.



Για το πρωτάθλημα Κ19, η ομάδα του Πανθρακικού στις 12:30 την Κυριακή υποδέχεται τον ΟΦΗ, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του Νίκου Ιωσηφίδη, προκειμένου να μείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.



Σάββατο 2 Απριλίου

Ηλιούπολη - Δόξα Δράμας (15:00)



Κυριακή 3 Απριλίου (όλοι οι αγώνες έχουν θα ξεκινήσουν στις 16:00)

Παναιτωλικός - Καλλιθέα

Πανθρακικός - ΟΦΗ

Ιωνικός - Αναγέννηση Καρδίτσας

Διαγόρας Ρόδου - Βέροια

Αγροτικός Αστέρας - Θρασύβουλος

Πιερικός - Λεβαδειακός



Δευτέρα 4 Απριλίου

Τρίκαλα - ΠΑΣ Γιάννινα (18:00)

Εθνικός - Εθνικός Αστέρας (19:00)


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/