Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Κόντρα στον πρωτοπόρο Ηρακλή ολοκληρώνει το πρωτάθλημα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Τελευταία αγωνιστική για την Α1 Βόλεϊ, λίγο πριν την έναρξη των πλέι οφ

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Η πρώτη θέση και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ είναι... καπαρωμένη από τον Γηραιό, ο οποίος θέλει νίκη με οποιοδήποτε σκορ, αλλά και ήττα στο τάι μπρέικ απέναντι στον αδιάφορο βαθμολογικά, Εθνικό.

"Αγχος δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση, αλλά όλοι ξέρουμε ότι πρέπει να κερδίσουμε. Ο Εθνικός έχει πετύχει τους στόχους του, θα έρθει απελευθερωμένος ωστόσο θέλω τη νίκη και μια καλή εμφάνιση για να μπούμε στα πλέι οφ με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία", δήλωσε ο Φρέντι Μπροουκς.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Γιάννη Ανδρεάδη: "Δεν υπάρχει ουσιαστικά κίνητρο στην ομάδα μας, αλλά θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά χωρίς κάποιο τραυματισμό και με μια εμφάνιση που θα αφήσει πρώτα απ` όλα εμάς ικανοποιημένους".

Ο αγώνας ξεκινά στις 7.00 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Μίκρας στην Θεσσαλονίκη. Διαιτητές: Γεωργιάδης - Μιχελινάκης.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής ξεχωρίζει το νντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού. Αναλυτικά (ίδια ώρα έναρξης, στις 7.00μμ): ΑΟ Κηφισιάς - ΠΑΟΚ, Απόλλων Καλαμαριάς - Πανελλήνιος ΓΣ, ΕΑ Πατρών Λουξ - Επίκουρος ISS, ΓΣ Λαμία - Αρης Μαρμούρης ΑΕ.

.