Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Πρωταθλητής ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στο πινγκ πονγκ!

Αναδείχθηκε πρώτος στον όμιλο Θράκης της Β' Εθνικής τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ


Πρωταθλητής στο πρωτάθλημα Β'Εθνικής, Ομίλου Θράκης, τόσο στους άνδρες, όσο και στις γυναίκες αναδείχθηκε ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξ/πολης. Στην τελική κατάταξη την ομάδα του Εθνικού, στους άνδρες ακολούθησε η ομάδα του Ατρομήτου Άβαντα, 3η ήταν η ομάδα του Δημοκριτείου Κομοτηνής, 4η οι Πετεινοί Κομοτηνής, 5η η ομάδα του ΑΟ Ορεστιάδας και 6η η ομάδα Σπάρτακος Άνθειας-Αρίστεινου.

Στην τελική κατάταξη των γυναικών του Εθνικού ακολούθησε η ομάδα Φιλία Ορεστιάδος και κατόπιν η ομάδα του Δημοκριτείου Κομοτηνής και ο Ατρόμητος Άβαντα.

Οι ομάδες ανδρών και γυναικών του Εθνικού θα αγωνισθούν στα μπαράζ ανόδου, με τις πρωταθλήτριες ομάδες των 7 ομίλων Β'Εθνικής Βορείου Ελλάδος, που είναι: Αίας Ευόσμου, Εχέδωρος Θες/νίκης, Έδεσσα, Απόλλων Βόλου, Πολύγυρος και Καβάλα. Η πρώτη ομάδα των μπαράζ της Θες/νίκης σε άνδρες και γυναίκες θα παίξει στα τελικά μπαράζ της Αθήνας, με άλλες τέσσερεις ομάδες για δύο προνομιούχες θέσεις, που οδηγούν στην Α2.

Φέτος η κατάσταση, για την Α2 είναι εξαιρετικά δύσκολη γιατί όλες οι ομάδες έχουν «χτιστεί» από αθλητές, αποκλειστικά από μεταγραφές της Α1 Εθνικής. Η ομάδα του Εθνικού με δικά του παιδιά θα διεκδικήσει ότι καλύτερο και θα στηριχθεί στους άνδρες, Άγγελο Τσίμα, Λεωνίδα Ζαρειφίδη, Ανδρέα Νικολακάκη και στις γυναίκες στην Δάφνη Δεληγιάννη, Μαρία Αντωνούδη και Παναγιώτα Μούρου.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/