Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Τα σενάρια ανόδου για τον ΓΑΣ Κομοτηνή στό μπάσκετ

ΥΠΟ ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ
Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ
ΣΤΗΝ Β'΄ΕΘΝΙΚΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Ο στόχος της απευθείας ανόδου στην Β' Εθνική είναι άπιαστο όνειρο για τον ΓΑΣ Κομοτηνή, καθώς η Χαλκηδόνα πρέπει να κάνει 3 ήττες στα τελευταία 6 παιχνίδια. Παρόλα αυτά όμως, η ομάδα του Στάθη Καμαράκη , θέλει να κυνηγήσει την άνοδο μέσω των αγώνων μπαράζ, όπου θα συμμετέχουν οι δεύτεροι των τεσσάρων ομίλων της Γ Εθνικής.

Το thrakisport σας παρουσιάζει το πρόγραμμα των αγώνων των 4 διεκδικητών της ανόδου για την Β' Εθνική στον δεύτερο όμιλο, όπου μετέχει ο ΓΑΣ Κομοτηνή. Τον πρώτο λόγο για την άνοδο έχει η Χαλκηδόνα, καθώς πέραν του ότι είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχει και το πιο εύκολο πρόγραμμα. Μπορεί το Ανατόλια να ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής από την Χαλκηδόνα, ωστόσο μόνο εύκολο έργο δεν έχει, καθώς έχει να αντιμετωπίσει εντός έδρας τη Χαλκηδόνα και εκτός έδρας την Ελευθερούπολη, την Καλλικράτεια και τον ΓΑΣ Κομοτηνή.

Στον ΓΑΣ Κομοτηνή, όπου εστιάζεται το ενδιαφέρον μας, περιμένουν μια απώλεια του Ανατόλια πριν τη μεταξύ τους συνάντηση στις 22 Μαίου , στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Παράλληλα, η ομάδα της Κομοτηνής πρέπει να παραμείνει αήττητη μέχρι τέλους με τα πιο δύσκολα παιχνίδια να είναι το εντός έδρας με τον Ιωνικό Ιωνίας και το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΧΑΝΘ. Το παιχνίδι με το Ανατόλια μπορεί να κρίνει και τη δεύτερη θέση! Τέλος η Καλλικράτεια, μετά την ήττα από τον ΓΑΣ και την απώλεια της διαφοράς, θέλει νίκες μέχρι το τέλος και νίκη με διαφορά με το Ανατόλια, προκειμένου να έχει ελπίδες σε τριπλή ισοβαθμία.

Χαλκηδόνα(38): Ανατόλια, Τιτάνες, Μαντουλίδης, Πολύγυρος, Ελευθερούπολη, Ασβεστοχώρι

Ανατόλια(37): Χαλκηδόνα, Ελευθερούπολη, Ασβεστοχώρι, Καλλικράτεια, Δρυμός, ΓΑΣ Κομοτηνή

ΓΑΣ Κομοτηνή (35): Πολύγυρος, Ιωνικός Ιωνίας, Άδενδρο, Μακεδονικός, ΧΑΝΘ, Ανατόλια

Καλλικράτεια(35):  Άδενδρο, Μακεδονικός, ΧΑΝΘ, Ανατόλια, Τιτάνες, Μαντουλίδης

(Με έντονα μαύρα γράμματα, οι εντός έδρας αναμετρήσεις!)


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/