Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Βγήκαν τα μαχαίρια για τις υποψηφιότητες της ΝΔ στον Έβρο


Ολο το παρασκήνιο για τις κόντρες Γεροντόπουλου, Δερμεντζόπουλου και Πέτροβιτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Αρχίζει να στραβώνει το κλίμα στον Έβρο για τον μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και πρώην βουλευτή Άκη Γεροντόπουλο! Οι πληροφορίες που δέχεται ο ίδιος τον τελευταίο καιρό και οι συνεργάτες του, είναι ότι οι σκέψεις στην Σύγγρου για «πολιτική αποστρατεία», στα πλαίσια της μη συμμετοχής του στα ψηφοδέλτια του κόμματος, είναι περισσότερες από ποτέ.

Αν και ο Άκης Γεροντόπουλος είναι προσωπικός φίλος του Αντώνη Σαμαρά, ο πρόεδρος του κόμματος και η ηγετική ομάδα της ΝΔ, ξεκίνησαν μεγάλα ανοίγματα σε βουλευτές και στελέχη του κόμματος, που στις εσωκομματικές εκλογές στήριξαν τη Ντόρα Μπακογιάννη.

Μεγάλο ρόλο στην γνώμη που άρχισε να διαμορφώνει η Συγγρού, έχει παίξει ο βουλευτής του Έβρου Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, ο οποίος θέλει να ξεκαθαρίσει το παιχνίδι όσο γίνεται πιο νωρίς. Γνωρίζοντας ο Δερμεντζόπουλος ότι η υποψηφιότητα του Δημήτρη Πέτροβιτς θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρη και δύσκολα «χτυπιέται», οι επιτελείς του βουλευτή Έβρου έχουν στρέψει τα βέλη τους προς τον εύκολο στόχο … τον Άκη Γεροντόπουλο!


Πηγή:  http://piazzadelpopolo.blogspot.com/