Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Προβλήματα της τελευταίας στιγμής για την Skoda Ξάνθη

ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ;

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ


Μπορεί ο Νίκος Παπαδόπουλος να μίλησε εξ αρχής για σταδιακές αλλαγές στην εντεκάδα και αυτό από την στιγμή που ουσιαστικά η ομάδα εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία, ξέροντας ότι θα λείπουν σίγουρα δυο παίκτες,όπως οι Πόι και Φλίσκας που είναι τιμωρημένοι για το παιχνίδι της Κυριακής. Δεν ήξερε σίγουρα πάντως ότι θα έχει και προβλήματα της τελευταίας στιγμής όπως αυτό του Κατόνγκο για να μην μιλήσουμε για τον Στιούαρτ που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα από την αρχή της εβδομάδος και εχθές έμεινε στα αποδυτήρια για θεραπεία.

Ο Κατόνγκο με την επιστροφή του από το ματς της εθνικής της χώρας του γυμνάστηκε κανονικά, δεν συνέβη όμως το ίδιο και χθες και αυτό γιατί ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και του συστήθηκε από το ιατρικό τιμ να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα. Ακόμη πάντως και αν τα καταφέρει και προπονηθεί σήμερα δύσκολα θα είναι στην βασική εντεκάδα. Κατά τα άλλα ο Αντεφέμι επέστρεψε και προπονήθηκε κανονικά χθες και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα είναι βασικός την Κυριακή δίπλα στον Μπόατενγκ.


Όπως ήταν φυσικό στην χθεσινή προπόνηση υπήρχε περισσότερη ένταση σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες με τον νεαρό τεχνικό να δίνει το βάρος στην τακτική και να εξηγεί στους παίκτες του τον τρόπο που θέλει να κινηθούν και να «χτυπήσουν» στο ματς με το Βόλο αλλά και τα σημεία που θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα.

Από όσα μπορέσαμε να παρακολουθήσουμε στην χθεσινή προπόνηση η σταδιακή επιστροφή παικτών που «ψάχνουν» για ευκαιρίες φαίνεται να ξεκινά με τους Σταύρο Σταθάκη και Θοδωρή Βασιλακάκη που θα είναι στην εντεκάδα του αγώνα της Κυριακής.


Πηγή: http://xanthireds.blogspot.com/