Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Δημοτικός σταθμός λέει όχι στις λειτουργίες για να μην... προσβληθούν οι μουσουλμάνοι!


Επειτα από πολλά χρόνια δεν μεταδίδει  καμία ακολουθία της Μεγάλης Εβδομάδας, ούτε και η αναστάσιμη λειτουργία του Πάσχα!!!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;


Έπειτα από πολλά χρόνια ο ραδιοφωνικός σταθμός «9,84» του Δήμου Αθηνάιων δεν θα μεταδώσει φέτος καμία λειτουργία της Μεγάλης Εβδομάδας ή της Κυριακής του Πάσχα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» και σχετική δήλωση του εκπροσώπου της ΝΔ κ. Γ. Μιχελάκη για να μην… προσβληθούν οι μουσουλμάνοι μετανάστες που διαμένουν στην πρωτεύουσα! Μια απόφαση που φέρεται να ελήφθη με «άνωθεν εντολή»…

Ο κ. Μιχελάκης διερωτήθηκε σήμερα για την απόφαση: «Πρώτα απ’ όλα ποιος τους είπε ότι ενοχλήθηκαν οι μουσουλμάνοι; Πήγε κάποια αντιπροσωπεία μουσουλμάνων και ζήτησε κάτι τέτοιο;».

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ πρόσθεσε ότι από πουθενά δεν προκύπτει ενόχληση των μουσουλμάνων και ότι αντιθέτως, από την απόφαση της διοίκησης του σταθμού προκαλούνται όλοι οι κάτοικοι της Αττικής.

«Είναι μια πρωτοφανής απόφαση, που δείχνει ότι ο δρόμος που ακολουθεί η διοίκηση του σταθμού είναι ολισθηρός. Οφείλει, σήμερα κιόλας, να αναθεωρήσει την απόφασή της» κατέληξε για το ίδιο θέμα ο κ. Μιχελάκης.

Αναμένεται η αντίδραση της διοίκησης του «9,84»…

.