Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Θριαμβευτική εμφάνιση για το Κότινο Αλεξανδρούπολης

Μια εβρίτισσα κολυμβήτρια κέρδισε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΑμεΑ πέντε χρυσά μετάλλια με δύο πανελλήνια ρεκόρ

ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ


Με έναν μεγαλειώδη θρίαμβο ολοκληρώθηκε η πρώτη εμφάνιση του συλλόγου ''ΚΟΤΙΝΟΣ'' Αλεξανδρούπολης, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης ΑμεΑ που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από 15 - 17 Απριλίου. Η Εβρίτισσα αθλήτρια Έλσα Ταχαή που συμμετείχε πέτυχε κάτι το μοναδικό. Πέντε χρυσά μετάλλια στα αντίστοιχα αγωνίσματα που έλαβε μέρος, με δυο Πανελλήνια ρεκόρ !

Το εντυπωσιακό αυτό επίτευγμα ανήκει στην ηρωική Αλεξανδρουπολίτισα που πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση, κλέβοντας τις εντυπώσεις. Στην παρουσία της αυτή, ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου στα 50 μ. ελεύθερο, 100 μ. ελεύθερο, 400 μ. ελεύθερο με Πανελλήνιο Ρεκόρ , 100 μ. πρόσθιο και 200 μ. μικτής ατομικής επίσης με Πανελλήνιο ρεκόρ !

Ο αθλητικός σύλλογος "ΚΟΤΙΝΟΣ" είναι ο πρώτος αθλητικός σύλλογος για Άτομα με Αναπηρία στην Αλεξανδρούπολη και ήδη έχει σπουδαίες διακρίσεις. Όπως λένε οι άνθρωποί του, «με ιδιαίτερη συγκίνηση νιώθουμε υπερήφανοι που η πόλη μας εκπροσωπείται σε αυτήν την τόσο μεγάλη διοργάνωση. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή του Ηρόδικου Κομοτηνής Τάσο Καλιτσάρη που βοήθησε στις πρώτες ημέρες των αγώνων την αθλήτρια μας»


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/