Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Αλεξανδρουπολίτης ο ιδιοκτήτης του ΙΛΙΟΝ;

Σχέσεις με την περιοχή μας φέρεται να έχει ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από το πλοίο που προτίθενται να αγοράσουν οι Δήμοι Αλεξανδρούπολης και Σαμοθράκης
   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Τα στοιχεία που έρχονται συνεχώς στην επικαιρότητα γύρω από την δρομολόγηση νέου πλοίου στην γραμμή Σαμοθράκης - Αλεξανδρούπολης και ποιο συγκεκριμένα για το ΙΛΙΟΝ, που ακούσθηκε στο κοινό Δημ.Συμβούλιο, που έγινε στην Αλεξανδρούπολη ,παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Σήμερα το www.faros24.gr αποκαλύπτει ότι το συγκεκριμένο πλοίο τύπου καταμαράν ανήκει σε άνθρωπο που έχει σχέση με την περιοχή μας.

Πρόκειται για τέως Αξιωματικό του Λιμενικού Σώματος που υπηρέτησε στην Αλεξανδρούπολη στα τέλη της 10ετίας του 70΄, ενώ και η σύζυγός του κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη.

Το ΙΛΙΟΝ διαχειρίζεται η εταιρεία ΕΜΟ LINES που στεγάζεται στην οδό Ρεδαιστού στον Πειραιά, ενώ διαχειριστής της είναι ο Βεντούρης Γεώργιος του Δημητρίου.

Από τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει φαίνεται πως το ΙΛΙΟΝ στα 15 χρόνια της ζωής του, έχει εκτελέσει δρομολόγια στα Δωδεκάνησα, στην Αίγινα και από πέρυσι στη γραμμή Ηγουμενίτσα-Παξοί-Κέρκυρα.


Πηγή:  http://www.faros24.gr/