Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Θρίαμβος της Ελπίδας Σαπών επί του Ορφέα Ξάνθης

Τον νίκησε με 0-1 μέσα στην Ξάνθη και είναι η μόνη ομάδα της Θράκης που συνεχίζει στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ


Νικηφόρα πέρασε από την Ξάνθη η Ελπίδα Σαππών, επικρατώντας 1-0 του Ορφέα, παίρνοντας παράλληλα την πρόκριση στην 3η φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.


Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ στο 27’, χάρη σε εύστοχο πλασέ του Τσέκου, ύστερα από πάσα του Σαριανίδη.

Στο δεύτερο μέρος οι Ξανθιώτες ανέβασαν στροφές στην απόδοσή τους, ωστόσο η Ελπίδα ήταν αυτή που άγγιξε το δεύτερο γκολ, καθώς στο 60’ η προσπάθεια του Μπινιχάκη σταμάτησε στο δοκάρι.

Ομως η ομάδα της Ροδόπης κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της 1-0, ακόμη κι όταν έμεινε με δέκα παίκτες στο 73’, όταν ο Ποντίδης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Επόμενος αντίπαλος για την Ελπίδα Σαππών είναι ο Αρης Ακροποτάμου.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Κισσά Ομέρ, Κακίογλου (46’ Μόσχος), Μαυρόπουλος, Μαλαδένης, Τιλαβερίδης, Σουρίογλου, Καραγκιόζης, Χοσεϊν Ογλου, Κουτρότσιος, Τορομανίδης, Μουμίν Ογλου

ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΠΠΩΝ: Παπουτσής, Ποντίδης, Πασιαλής, Παναούλης, Γουναλάς, Μπινιχάκης, Λευκοβίτης (82’ Καλαμπόκας), Τσέκος, Αμέτ (75’ Κυνηγόπουλος), Μυστρίδης, Σαριανίδης (80’ Ρούπος)

.