Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Εκλεψε αυτοκίνητο από την Δράμα και πινακίδες από την Κομοτηνή και το οδηγούσε στην... Χρυσούπολη


Ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς

ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ;


Την 17-05-2011 και ώρα 20,30΄, στο Χρυσοχώρι Καβάλας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης που εκτελούσαν εποχούμενη περιπολία, εντόπισαν υπόπτως κινούμενο Ι.Χ.Ε. όχημα, μάρκας OPEL ASTRA και το ακινητοποίησαν για αστυνομικό έλεγχο.

Όπως προέκυψε από τον τερματικό της ΕΛ.ΑΣ. οι πινακίδες κυκλοφορίας του ανωτέρω οχήματος ήταν κλεμμένες και οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον 44χρονο ημεδαπό-οδηγό στην Υπηρεσία τους, όπου εξεταζόμενος σχετικά ομολόγησε ότι τις εν λόγω πινακίδες αφαίρεσε από την Κομοτηνή την 20/21-04-2011, ενώ το όχημα αφαίρεσε την 18-04-2011 από την Προσοτσάνη – Δράμας, αφού προηγουμένως διέρρηξε το χώρο στάθμευσης οικίας που ανήκει σε ημεδαπό μετανάστη στη Γερμανία.

Όπως διαπιστώθηκε σε βάρος του δράστη εκκρεμούσε Απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Δράμας δυνάμει της οποίας συνελήφθη και πρόκειται αποσταλεί αρμοδίως. Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και οι πινακίδες κυκλοφορίας κατασχέθηκαν για τις περαιτέρω ενέργειες. Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης.

.