Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Αδειάζουν τα Πηγάδια, καθώς φεύγουν για διακοπές οι παίκτες

Το χθεσινό τουρνουά στην Κομοτηνή ήταν η τελευταία αγωνιστική εικόνα που αφήνει η Skoda Ξάνθη για την φετινή χρονιά

ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ;


Το χθεσινό τουρνουά στην Κομοτηνή ήταν η τελευταία αγωνιστική εικόνα που άφηνε η Skoda Ξάνθη για την φετινή χρονιά. Αν περιμένει κανείς να ακούσει για παιχνίδι αγγαρεία με το μυαλό των παικτών στις διακοπές, γελιέται. Όπως είναι φυσικό σαν μέτρο σύγκρισης όσον αφορά την εικόνα της ομάδας παίρνουμε το 45/λεπτό με την Καβάλα. Η Skoda Ξάνθη απέδωσε καλό ποδόσφαιρο χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, δείχνοντας παράλληλα διάθεση στο παιχνίδι της και έχοντας σε πολύ καλή μέρα κυρίως τον σκόρερ Μαρσελίνιο, τους Πόι και Κωστούλα ενώ για ακόμη μια φορά είχε πολύ καλή παρουσία ο νεαρός Γκατσολάρι.



Η ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ
ΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ

Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι, υπό την έννοια ότι αναμετρήθηκαν δύο ομάδες της Σούπερ Λίγκας, αλλά και διότι ήταν το πιο αμφίρροπο σ' εξέλιξη, ήταν αυτό μεταξύ της Καβάλας και της Ξάνθης. Προηγήθηκε η ομάδα της Ξάνθης με γκολ του Μαρσελίνιο και ισοφάρισε ο Χρήστος Ελευθεριάδης. Ετσι, η συμμετοχή στον τελικό κρίθηκε στα πέναλτι. Εκεί οι «αργοναύτες» επιβλήθηκαν 4-3.

Ο Βαγγέλης Γούτης έβαλε την εξής ενδεκάδα: Βαγιέχο, Θεοδωρέλλης, Αυλωνίτης, Ντανίλο, Οικονόμου, Ντιέ, Χργκόβιτς, Δρόσος, Ελευθεριάδης Χ., Γιάννου, Νικουλάε. Στην άλλη πλευρά, ο Πάρης Ζουμπούλης χρησιμοποίησε τους Ζαρόπουλο, Μπέρτο, Κωστούλα, Κομεσίδη, Φλίσκα, Γκατσολάρι, Πόι, Μαρσελίνιο, Βάλλα, Καζάκης, Σουάνη. Σημειωτέον ότι ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Θανάση Κωστούλα με τη φανέλα της Ξάνθης, αφού από αύριο οι παίκτες είναι σε άδεια και το δικό του συμβόλαιο δεν θα ανανεωθεί. Τέλος, το χθεσινό τουρνουά μνήμης για τη γενοκτονία των Ποντίων στο ΔΑΚ παρακολούθησαν σε χώρο των επισήμων οι Μαρίνος Ουζουνίδης και Γιάννης Παπαδημητρίου. Ανάμεσά τους και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ξάνθη, Αρης Πιαλόγλου, ο οποίος ήταν ο επίσημος συνοδός της ομάδας στην πρωτεύουσα της Ροδόπης.

Πριν από την έναρξη του αγώνα η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ τιμήθηκε για την συμμετοχή της στο 3ο Τουρνουά Μνήμης από τον Πρόεδρο του Συλλόγου «Τραπεζούντα» κο. Γιάννη Νικολαΐδη.

H διοίκηση της ΠΑΕ Ποντίων καθώς και σύλλογοι Ποντίων του Νομού Ροδόπης τίμησαν τις ομάδες για την συμμετοχή τους στο τουρνουά και την προσφορά τους στον Ελληνικό αθλητισμό.


Φευγάτοι οι ξένοι

Ουσιαστικά η τελευταία ημέρα δουλειάς για παίκτες και τεχνικό επιτελείο στην Skoda Ξάνθη είναι η Παρασκευή 20 Μαΐου. Τουλάχιστον αυτό ισχύει μέχρι και σήμερα και το λέμε αυτό γιατί δεν αποκλείεται τελικά να χαριστεί η τελευταία ημέρα της προπόνησης. Για τους ξένους παίκτες της ομάδος οι διακοπές ξεκινούν από σήμερα, μια ημέρα νωρίτερα από τους υπόλοιπους και φυσικά θα φύγουν από το πρωί. Αυτό σημαίνει ότι στην απογευματινή προπόνηση θα υπάρχουν λίγοι διαθέσιμοι παίκτες για το τεχνικό επιτελείο
 
 
Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/