Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Όλα τα φύλλα αγώνος από το 3o τουρνουά Μνήμης Ποντίων

Οι σκόρερς και οι συνθέσεις και στους τέσσερις 45λεπτους αγώνες που διεξήχθησαν χθες στην Κομοτηνή

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Τουρνουά στην ημέρα μνήμης της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού διεξήχθη την Τετάρτη στο Δημοτικό Στάδιο ΟΠΑΠ Κομοτηνής με την συμμετοχή του Πανθρακικού, της Skoda Ξάνθη, της Καβάλας και φυσικά της διοργανώτριας ΠΑΕ Ποντίων.


ΠΑΕ Ποντίων – Πανθρακικός 1-3

Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας ο Πανθρακικός νίκησε με 3-1 την ΠΑΕ Ποντίων με τους Τόπλαρι (2) και Νόβες να σκοράρουν για τον Πανθρακικό και τον Παπουνίδη να μειώνει προσωρινά σε 2-1 για τους διοργανωτές.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΕ Ποντίων: Ξενοδοχίδης, Λαζαρίδης, Σάββας, Παπαγεωργίου, Ξενοδοχίδης, Πεχλιβανίδης, Μαλαμίδης, Ταουκίδης, Σαλπιγγίδης, Παπουνίδης, Καλπακίδης.

Πανθρακικός: Ανδριόλας, Σταματέρης, Βοσνακίδης, Καρτσαμπάς, Μπουτζίκος, Μακράκης, Νόβες, Μουστάκας, Γιαννακιτσίδης, Τριανταφυλλίδης, Τόπλαρι.


Skoda Ξάνθη – Καβάλα 1-1 (3-4 πεν)

Στο δεύτερο παιχνίδι ανάμεσα σε Skoda Ξάνθη και Καβάλα δεν υπήρξε νικητής στην κανονική διάρκεια καθώς το γκολ του Μαρσελίνιο ισοφάρισε ο Χρήστος Ελευθεριάδης. Στην διαδικασία των πέναλτι πέρασε η ομάδα της Καβάλας κερδίζοντας με 4-3.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Skoda Ξάνθη: Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Κωστούλας, Κομεσίδης, Φλίσκας, Καγκολάρι, Πόι, Μαρσελίνιο, Βάλλας, Καζάκης, Σουάνης.

Καβάλα: Βαγιέχο, Θεοδωρέλης, Αυλωνίτης, Ντανίλο, Οικονόμου, Ντιέ, Χργκόβιτς, Δρόσος, Ελευθεριάδης Χ., Γιάννου, Νικουλάε.


Πανθρακικός – Καβάλα 1-2

Στον άτυπο τελικό του τουρνουά ο Πανθρακικός προηγήθηκε με τον Πετρέσκου στο 11ο λεπτό για να ισοφαρίσει ο Χργκόβιτς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε ο Ελευθεριάδης Άγγελος με όμορφο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πανθρακικός: Ταίρης, Κανωτίδης, Βοσνακίδης, Βαγγελόπουλος, Τζιωρτζιόπουλος, Μουνάφο, Ρεκλείτης, Γωνιάδης, Πετρέσκου, Σίμωσης, Ορλάντο.

Καβάλα: Βαγιέχο, Ελευθεριάδης Α, Γαβριηλίδης, Μαυροβασίλης, Μπρατσιάνης, Μανούκα, Καγκελίδης, Αποστολίδης, Βλάχος, Ντιέ, Χργκόβιτς.


Skoda Ξάνθη – ΠΑΕ Ποντίων 5-0

Οι ηττημένοι των πρώτων αγώνων διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο τελευταίο παιχνίδι με την ομάδα της Ξάνθης να κερδίζει εύκολα με σκορ 3-0. Τα τέρματα για τους νικητές πέτυχαν οι Αλτιπαρμακόφσκι (2), Καγκολάρι, Γούτας και Μάνταλος.

ΠΑΕ Ποντίων: Τοροσιάν, Αναστασιάδης, Χαριτίδης, Βρεττός, Γιαννίδης, Παπαγεωργίου, Ξενοδοχίδης, Πεχλιβανίδης, Μαλαμίδης, Καραγιαννίδης, Παπουνίδης.

Skoda Ξάνθη: Λοντίγκιν, Μπέρτος, Γούτας, Κομεσίδης, Βασιλειάδης, Καγκολάρι, Τσομπανόπουλος, Μάνταλος, Καθάριος, Αλτιπαρμακόφσκι, Χαριτίδης.


*** Πριν την έναρξη των αγώνων η διοίκηση της ΠΑΕ Ποντίων καθώς και σύλλογοι Ποντίων του Νομού Ροδόπης τίμησαν τις ομάδες για την συμμετοχή τους στο τουρνουά και την προσφορά τους στον Ελληνικό αθλητισμό.
 
.