Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Νίκη στο φινάλε και ελπίδες ανόδου για Πανθρακικό

Κέρδισε 3-0 τον Πιερικό και ελπίζει, έστω και σε θαύμα

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤO ΣΕΝΑΡΙΟ;

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Ο Πανθρακικός πέτυχε τον στόχο που ήθελε, να νικήσει δηλαδή στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος τον Πιερικό και πλέον ελπίζει ότι μπορεί να συμμετάσχει στα play off, σε περίπτωση που δεν πάρουν αδειοδότηση ομάδες που είναι πιο ψηλά στη βαθμολογία.


Οι Θρακιώτες έφτασαν δίκαια στην κατάκτηση των τριών βαθμών με σκορ 3-0, αφού ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Από την άλλη πλευρά, ο Πιερικός είχε αμυντικούς προσανατολισμούς, δείχνοντας ότι ήθελε να φύγει αήττητος από την Ακριτική πόλη, αλλά τελικά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα, από μια πραγματικά ανώτερη ομάδα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους για να βρεθούν μπροστά από την εστία του Καρακούτση.

Στο δεύτερο 45λεπτο, η ομάδα του Σάββα Παντελίδη, ανέβασε την απόδοσή της, επέβαλλε απόλυτα τον ρυθμό της και μετά το 1-0 που σημείωσε στο 56΄ο Ζησόπουλος, τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα, φτάνοντας τελικά στη νίκη, με σκορ 3-0. Τα δύο άλλα γκολ ο Γωνιάδης στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης

ΣΚΟΡΕΡΣ: 56' Ζησόπουλος σουτ, 81', 89' Γωνιάδης σουτ

Πανθρακικός (Σάββας Παντελίδης): Κουτσόπουλος, Περπερίδης, Μπουτζίκος, Νατσούρας, Βαγγελόπουλος, Ζησόπουλος, Λιαπάκης, Μάλκι, Ορλάντο, Αρσενίεβιτς, Ρομπέρ.

Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Καρακούτσης, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Χατζής, Περουτζίνι, Πέντα, Κωνσταντινίδης, Καλαγκάνης, Κοντέων, Ομάρ, Γ. Λαζαρίδης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θάνος (Ηπείρου)

ΒΟΗΘΟΙ: Τάτσης, Γούκος (Ηπείρου)


.