Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Πέφτει η αυλαία στη Football League με εντός έδρας ματς για Πανθρακικό


Φιλοξενεί στις 5.15μμ τον Πιερικό

ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΗ ΝΙΚΗ;

ΠΟΙΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ;







Τελευταία στροφή για την κανονική διάρκεια της Football League, με τον Πανθρακικό να θέλει μόνο τη νίκη απέναντι στον Πιερικό (17:15), αφενός για να πλασαριστεί στην όγδοη θέση και να περιμένει τις εξελίξεις με την αδειοδότηση και αφετέρου για να πάρει εκδίκηση για την βαριά ήττα του πρώτου γύρου!









Ο Σάββας Παντελίδης επισήμανε στη συνέντευξη τύπου τις παγίδες που κρύβει η αναμέτρηση και ζήτησε από τους παίχτες του σοβαρότητα από το πρώτο κιόλας λεπτό! Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο κύριος Θάνος (Ηπείρου) με βοηθούς τους Τάτση, Γούκο του ιδίου συνδέσμου και τέταρτο τον κύριο Κιοτζένη (Καβάλας)









Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις ξεχωρίζει η μονομαχία στο ¨ Γεντί- Κουλέ¨ , μεταξύ του ΟΦΗ και του ΠΑΣ Γιάννενα, η προσοχή στο οποίο δεν επικεντρώνεται μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά και σε αυτό της κερκίδας! Στη μάχη της παραμονής, η Αναγέννηση Καρδίτσας θέλει τη νίκη και παράλληλα ήττα του Εθνικού από τον Αγροτικό Αστέρα!







Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ομάδα του Πανθρακικού Κ19 αντιμετωπίζει στις 14:00 στο γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων την ομάδα του Πιερικού!









Κυριακή 15.05.2011



Ηλιούπολη – Παναιτωλικός



Διαγόρας Ρόδου – Τρίκαλα



Εθνικός – Αγροτικός Αστέρας



Ιωνικός – Λεβαδειακός



ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – Πιερικός



Καλλιθέα – Θρασύβουλος



ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα



Αναγέννηση Καρδίτσας – Δόξα Δράμας



Εθνικός Αστέρας – Βέροια