Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Για το γόητρο απόψε ο ΓΑΣ Κομοτηνή κόντρα στην ΧΑΝΘ

Στις 4.00 το απόγευμα ξεκινά στην Θεσσαλονίκη η αναμέτρηση

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ




Την προηγούμενη Κυριακή επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο, το οποίο ανέφερε πως το Ανατόλια θα κάνει το 4/4 στις δύσκολες αναμετρήσεις που είχε και θα άφηνε εκτός διεκδίκησης της ανόδου τον ΓΑΣ Κομοτηνή. Το Ανατόλια πέρασε νικηφόρα από την Καλλικράτεια και πίκρανε παίχτες και διοίκηση της ομάδας της Κομοτηνής, που πλέον περιμένουν αναδιάρθρωση της Β Εθνικής, προκειμένου να προβιβαστούν.

Την Κυριακή στις 16:00 ο ΓΑΣ φιλοξενείται από την ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη, που καίγεται για βαθμούς. Ο Στάθης Καμαράκης, σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας προσπάθησε να τονώσει την ψυχολογία των αθλητών του , ζητώντας να κάνουν το απόλυτο των νικών μέχρι τέλους, προκειμένου να ελπίζουν σε ένα θαύμα το καλοκαίρι.

Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις ξεχωρίζει η εντός έδρας αναμέτρηση των Τιτάνων Δράμας με την Καλλικράτεια, με τους γηπεδούχους να θέλουν διακαώς τη νίκη, στη μάχη που δίνουν για την παραμονή! Η Χαλκηδόνα με νίκη απέναντι στην Ελευθερούπολη, ουσιαστικά σφραγίζει την πρώτη θέση και την απευθείας άνοδο στην Β Εθνική ενώ χωρίς αγώνα παίρνει τους δυο βαθμούς το Ανατόλια, απέναντι στην ομάδα του Δρυμού , που παραιτήθηκε από το πρωτάθλημα!



Αναλυτικά η αγωνιστική (25η, 15/05):

Μακεδονικός - Ιωνικός Ιωνίας

Πολύγυρος - Γαλαξίας Αδένδρου

ΧΑΝΘ – ΓΑΣ Κομοτηνή

Ανατόνια - Δόξα Δρυμού 20-0 α.α

Τιτάνες Δράμας - Κένταυρος Καλλικράτειας

Μαντουλίδης – Ασβεστοχώρι

Χαλκηδόνα - Ελευθερούπολη.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/