Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Απίστευτο! To TRT αναζητά το νέο αστέρι της Τουρκίας στην... Θράκη

Το τουρκικό κρατικό κανάλι διοργανώνει οντισιόν για το talent show στην Κομοτηνή, επιδιώκοντας συμμετοχές από παιδιά της μειονότητας

ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ;
ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ο ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ TRT-1 ¨ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΑΣ¨ ΣΤΙΣ 19 ΜΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ


Το TRT-1 με την νέα του εκπομπή-διαγωνισμό ¨Είσαι το αστέρι μας¨ θα αναζητήσει τα νέας αστέρια. Η εκπομπή ¨Είσαι το αστέρι μας¨ ανοίγει τις πόρτες της σε όλους όσους πιστεύουν πως μπορούν να τραγουδήσουν και έχουν χιούμορ, σε όλους όσους εμπιστεύονται την φωνή τους και την υποκριτική τους ικανότητα.

Στο τέλος του προγράμματος και με ψηφοφορία από το κοινό θα βγει το νέο αστέρι της Τουρκίας. Άιντε νέοι της Δυτικής Θράκης αν εμπιστεύεστε την φωνή σας, ελάτε στο ξενοδοχείο Φιλία στις 19 Μαΐου.

Μπορεί να είστε εσείς το νέο αστέρι της Τουρκίας !

Οι μετέχοντες στο ¨Είσαι το αστέρι μας¨ θα δείξουν τις ικανότητες τους είτε στην Τουρκική καλλιτεχνική μουσική, είτε στην τουρκική ποπ μουσική, είτε στην τουρκική παραδοσιακή μουσική ή ακόμα και στα τραγούδια αραβικού τύπου. Στην 13 επεισοδίων εκπομπή θα παρατεθούνε επίσης και οι ικανότητες μιμητικής και κωμωδίας. Τους διαγωνιζόμενους θα συνοδεύει ορχήστρα 40 ατόμων υπό την διεύθυνση Μετίν Οζουλκού. Πρώτος θα βγει αυτός που θα μαζέψει τους περισσότερους πόντους από το κοινό κατά τη διάρκεια των εκπομπών. Έτσι θα έχει αναδειχτεί το νέο αστέρι της Τουρκίας !

Οι τοποθεσίες και οι ημερομηνίες για τους διαγωνισμούς στο εξωτερικό είναι οι εξής :

14-5 Γερμανία-Βερολίνο Ξενοδοχείο Η10

15 Μαίου Γερμανία- Κολωνία- Ξενοδοχείο Ιμπίς

17-5 Ιράκ- Έρμπιλ – Babylon Group

18-5 Βουλγαρία -Κίρτζαλι- Συνεδριακό Κέντρο Ομέρ Λουτφί

19-5 Ελλάδα – Κομοτηνή-Ξενοδοχείο Φιλία

22-5 Βοσνία- Μπόζναχερσέκ- Ξενοδοχείο Μπελβεντέρε

24-5 Αζερμπαιτζάν- Μπακού- Ξενοδοχείο Atropat

25-5 Ρουμανία-Κωστάντζα- Ξενοδοχείο Palm Beach


Σχόλιο : Ακόμα ένας τρόπος της Τουρκίας να κρατά ζωντανούς τους δεσμούς της μητέρας πατρίδας με τους ομογενείς της. Όποιος πιστέψει βέβαια ότι η επιλογή της 19ης Μαίου για την Ελλάδα -ημέρα γενοκτονίας για εμάς και εθνική γιορτής για τους Τούρκους- είναι τυχαία είναι ένα από τα τρία : άσχετος, ιδιοτελής, ολιγόφρων.

 
Πηγή:   http://tourkikanea.gr/