Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Στο Αζερμπαϊτζάν η επόμενη Γιουροβίζιον - έβδομη η Ελλάδα

Οι αζέροι είχαν το καλύτερο τραγούδι και  δίκαια κέρδισαν

Περιέργως στάθηκε σε καλό επίπεδο η Ελλάδα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ




Επιβεβαιώθηκαν τα στοιχήματα που ήθελαν το Αζερμπαϊτζάν να είναι ο νικητής της 56ης Eurovision! Με 221 βαθμούς, το «Running Scared» του Ell και της Νikki κατέκτησε την κορυφή, αφήνοντας πίσω του άλλα μεγάλα φαβορί. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε η Ιταλία (189 βαθμοί) και στην τρίτη η Σουηδία (185 βαθμοί).


Ell και Nikki δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που ζούσαν! Ανέβηκαν στην σκηνή για να παραλάβουν το έπαθλο από την περσινή νικήτρια, Lena και... γονάτισαν για να ευχαριστήσουν το κοινό που τους ψήφισε!

Ο 21χρονος και η 30χρονη δεν σταμάτησαν να χαμογελούν... Στον εθνικό τελικό της χώρας τους τερμάτισαν ισόπαλοι και, για να μην μείνει κανείς παραπονεμένος, αποφασίστηκε να γίνουν ντουέτο.

«Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου», ήταν η πρώτη δήλωση του Ell, ενώ η Nikki έστειλε φιλιά σε όλους και είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις ψήφους και την αγάπη.

Ακολούθησε η επανάληψη του τραγουδιού που κατέκτησε την κορυφή φέτος, του ρομαντικού «Running Scared» και ο ευρωπαϊκός διαγωνισμός τραγουδιού μας αποχαιρέτησε, κλείνοντας μας ραντεβού του χρόνου στο Αζερμπαϊτζάν!