Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Πέμπτη η Μούρου στο Πανελλήνιο Νεανίδων

Στην 5η Πανελλήνια θέση βρέθηκε η Αβαντιώτισσα αθλήτρια του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο διπλό Νεανίδων, ενώ σημαντικές νίκες σημείωσε και στο ομαδικό

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ





Στην 5η Πανελλήνια θέση βρέθηκε η Αβαντιώτισσα αθλήτρια του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξ/πολης Παναγιώτα Μούρου, στο διπλό Νεανίδων στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, που πραγματοποιήθηκε στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ενώ σημαντικές νίκες σημείωσε και στο ομαδικό Νεανίδων, όπου αγωνίσθηκε μαζί με τις συναθλήτριες της, Μαρία Παπαρήγα και Κατιάνα Μαλαμίδου.


Στο διπλό η Παναγιώτα Μούρου αγωνίσθηκε με την Κοτατζιάν της Αρμενικής Θεσ/νίκης. Στο ομαδικό Εφήβων ο Εθνικός αγωνίσθηκε με τους Ανδρέα Νικολακάκη, Δημοσθένη Κίτσιο, Νίκο Κηπουρό και Βασίλη Μπίκο, σ' ένα πολύ δύσκολο όμιλο με τις ομάδες Α.Σ.Πρόοδος Αθηνών, Αγία Βαρβάρα Αθηνών και Αίαντα Θεσ/νίκης. Οι αθλητές της Αλεξ/πολης αφού πέτυχαν μια άνετη νίκη με την Αγία Βαρβάρα, έχασαν τα δύο άλλα παιχνίδια στο "τσαφ" με 3-2, ιδιαίτερα με τον Αίαντα και ενώ το σκορ ήταν 2-2 νίκες και στο διπλό 2-2 σετ και στο κόντρα σετ 8-4 υπέρ του Εθνικού! Κρίμα γιατί οι αξιόλογοι αθλητές του Εθνικού έφθασαν μια ανάσα από τα μετάλλια, λίγο όμως η ατυχία και λίγο η απειρία τους στέρησαν από μια μεγάλη επιτυχία.


Στα ατομικά εφήβων Νικολακάκη και Κίτσιος αν και πέτυχαν κάποιες σημαντικές νίκες δεν κατόρθωσαν να φθάσουν σε κάποια μεγάλη διάκριση.


Για την ιστορία θα αναφέρουμε ότι στο ομαδικό εφήβων 1η ήταν η Παύκη, 2ο το Γυμνάσιο και 3η η Πρόοδος και Ηράκλειο Αθηνών. Στις Νεάνιδες 1ος ο Ταύρος, 2ος ο Φοίνικας Αγίας Σοφίας, ανώ στα ατομικά εφήβων κυριάρχησαν οι αδερφοί Κωνσταντινούπολοι, όπως και στο διπλό εφήβων, ενώ στις Νεάνιδες 1η Τόλιου, 2η Γεωργιάδου και στο διπλό Νεανίδων Κιούφη και Γεωργιάδου. Στο πρωτάθλημα αυτό κανείς αθλητής εκτός Αθηνών δεν πήρε κάποιο μετάλλιο ατομικό ή ομαδικό!!

.