Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Νύχτρα τρόμου στις Φέρες από επαγγελματία οπλίτη

Μέσα σε ένα μόλις βράδυ διέρρηξε περισσότερα από δέκα καταστήματα αποσπώντας χρηματικά ποσά και καταστρέφοντας περιουσίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Νύχτα τρόμου για τους επαγγελματίες των Φερών του Δήμου Αλεξανδρούπολης αφού μέσα σε ένα μόλις βράδυ, άγνωστοι διέρρηξαν περισσότερα από δέκα καταστήματα, αποσπώντας χρηματικά ποσά αλλά και καταστρέφοντας περιουσίες. Τα περιστατικά σήκωσαν στο πόδι την τοπική κοινωνία, η οποία και ζητά πλέον ενίσχυση των τμημάτων της αστυνομίας ώστε να επανέλθει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

Ο αντιδήμαρχος της δημοτικής ενότητας Φερών Νίκος Γκότσης τόνισε οτι στην περιοχή χρειάζεται περισσότερη αστυνόμευση καθώς στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν αρκετοί αλλοδαποί.Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η ΔΕΛΤΑ τηλεόραση με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Φερών, Ηλία Διαμαντίδη έκανε λόγο για ένα φαινόμενο που βρίσκετε σε έξαρση και δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο και χρειάζεται άμεση αντιμετώπιση.

Τελικά ο δράστης συνελήφθη. Πρόκειται για έναν 20χρονο ΕΠΟΠ από τα Γιάννενα.


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ:

Την 08-05-2011, συνελήφθη από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φερών, ένας 21χρονος ημεδαπός, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες κλοπών. Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίσθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 08-05-2011, στην ευρύτερη περιοχή Φερών ο 21χρονος και συνελήφθη για διάπραξη και απόπειρες κλοπών, σε καταστήματα του Δημοτικού Διαμερίσματος Φερών του Δήμου Αλεξανδρούπολης,.


Ειδικότερα, μεταξύ των ωρών 05.15΄ έως 05.45΄: - Προσπάθησε να παραβιάσει την είσοδο κρεοπωλείου, πλην όμως έγινε αντιληπτός από ιδιώτη και τράπηκε σε φυγή.

- Παραβίασε με αγροτικό εργαλείο την είσοδο ζαχαροπλαστείου και αφήρεσε 200,00 €.

- Παραβίασε την είσοδο οβελιστηρίου και αφήρεσε 250,00 €.

- Αποπειράθηκε να παραβιάσει την είσοδο καταστήματος ποτοποιίας.

- Αποπειράθηκε να παραβιάσει την είσοδο κομμωτηρίου.

- Αποπειράθηκε να παραβιάσει την είσοδο καταστήματος οπτικών.

- Αποπειράθηκε να παραβιάσει τις εισόδους καφετέριας, βιβλιοπωλείου και περιπτέρου.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο ανωτέρω έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αστυνομικές Αρχές άλλων Διευθύνσεων για σωρεία κλοπών.

Ο συλληφθείς θα παραπεμφθεί αρμοδίως.
 
 

 
Πηγή:  http://www.e-evros.gr/