Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Αρχίζουν σιγά – σιγά οι «κωλοτούμπες» για την επένδυση χρυσού

Από διάφορα στελέχη, οι οποίες θα εκδηλωθούν προσεχώς και θα κλιμακώνονται όσο περνάει ο καιρός

ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ;



Καθημερινά φτάνουν πληροφορίες στα αυτιά μας για τις κινήσεις διάφορων πολιτικών της περιοχής μας και τη στάση που πρόκειται να τηρήσουν από εδώ και στο εξής όσον αφορά την επένδυση του χρυσού στην περιοχή μας.

Ήδη, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για κωλοτούμπες διάφορων στελεχών, οι οποίες θα εκδηλωθούν προσεχώς και θα κλιμακώνονται όσο περνάει ο καιρός. Μάθαμε ένα όνομα πολιτικού, μάλιστα, ο οποίος και θα πρωτοστατήσει στις κωλοτούμπες, όμως δεν το μεταφέρουμε ακόμα καθώς ο συγκεκριμένος παράγοντας δεν έχει δώσει προς το παρόν ανάλογα δείγματα γραφής.

Οι κωλοτούμπες πάντως εντός του ΠΑΣΟΚ άρχισαν ήδη, με τη δημόσια τοποθέτηση υπέρ της επένδυσης του χρυσού στην περιοχή μας, από τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννη Μανιάτη, σε συνέντευξη του στο περιοδικό «Επίκαιρα».

Συμπράττοντας και εμείς, στο θέμα αυτό, με τον κ. Στυλιανίδη, καλούμε όλους τους βουλευτές και φορείς της περιοχής να τοποθετηθούν ανοιχτά και να ξεκαθαρίσουν μια και καλή αν συμφωνούν ή όχι με την επένδυση αυτή. Εκτός, κι αν η σιωπή σε αυτή την περίπτωση όχι μόνο είναι, αλλά αμείβεται και με χρυσό !


Πηγή:  http://fonirodopis.gr/