Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Στο εξωτερικό ο Μαρίνος Ουζουνίδης

ΤΙ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ;

ΠΟΤΕ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ;

ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ;


Μπορεί στα ΜΜΕ να φιγουράρουν τις τελευταίες ημέρες διάφορα ονόματα παικτών του Ηρακλή ως μεταγραφικοί στόχοι της Ξάνθης, όμως αυτά τα "σενάρια" δεν πηγάζουν τόσο από πληροφόρηση και κινήσεις των ανθρώπων της ομάδας όσο από εικασίες.

Ο Μαρίνος Ουζουνιδης ξέρει καλά τους παίκτες της συγκεκριμένης Ομάδας από το πέρασμα του εκεί, η λογική λέει οτι θα τους προτιμήσει και κάπως έτσι τροφοδοτείται η ονοματολογία. Από την άλλη όταν κάποια ονόματα ακούγονται για όλες τις μεγάλες ομάδες είναι τουλάχιστον αστείο να αναμιγνύεται το όνομα της Ξάνθης.

Στην πραγματικότητα, η προτεραιότητα αυτήν την εποχή είναι να εντοπιστούν κάποιοι παίκτες στη διεθνή αγορά, εξ ου και το ταξίδι στο εξωτερικό του τεχνικού διευθυντή, Γιάννη Παπαδημητρίου,με τον Μαρίνο Ουζουνιδη. Οι δύο άντρες αναμένεται να επιστρέψουν το αργότερο μέχρι την Τρίτη μια και ο νεαρός τεχνικός θα δώσει το παρών την Τετάρτη στο φιλικό με την ομάδα της Καβάλας. Ένα παιχνίδι ιδιαίτερο για τον Ντιέγκο Κιντάνα που θα φορέσει την φανέλα της ομάδας για τελευταία φορά.

Τώρα όσον αφορά τις αποδεσμεύσεις, ήδη έχουν ειδοποιηθεί ότι θα αποτελέσουν παρελθόν οι Κιντάνα και Τζάνκι και απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ. Τέλος, δεν αποκλείεται να ύπαρξη ανακοίνωση μεταγραφής πολύ σύντομα ώστε να ζεσταθεί λίγο ο κόσμος που βλέπει σχεδόν καθημερινά να αδειάζει το ρόστερ αν και σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι της ομάδας είναι καθησυχαστική και σίγουρη ότι του χρόνου η ομάδα θα είναι καλύτερη.


Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/