Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Η Νομαρχιακή Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ απαντά στον Ευρ. Στυλιανίδη

Εστειλε πριν λίγο
κείμενο στις τοπικές
εφημερίδες με τίτλο
"ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ
του κυρίου Στυλιανίδη"



ΤΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙ;


ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ του κυρίου Στυλιανίδη

Είναι πολύ δύσκολο πραγματικά να κατανοήσουμε αυτά που μας είπε ο «βουλευτής μας» στη συνέντευξη τύπου ή ο «βουλευτής σας» στο φυλλάδιο που μοιράστηκε (μάλλον πετάχτηκε) στο νομό μας.

Μια με το «εμείς»: αλήθεια ποιοι είστε εσείς γιατί το φυλλάδιο δεν το αναφέρει πουθενά;

Ευτυχώς έχει τις φωτογραφίες του πρώην , Πρωθυπουργού – έχουμε 19 μήνες να τον δούμε και να τον ακούσουμε , του κυρίου Σαμαρά και του κυρίου Ανδριανού και ο κόσμος , οι πολίτες της Ροδόπης κατάλαβαν.

Ο Αρχηγός και τα μέλη της χειρότερης κυβέρνησης του «πέρασε» από τον τόπο μας.

Μια με το «εγώ»: αλήθεια αφήσατε τώρα το «ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ή ΧΑΟΣ» και πήγατε στο «ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ή ΧΑΟΣ»;

Ευτυχώς την απάντηση σας την «έδωσε» ο ελληνικός λαός και ο λαός της Ροδόπης που μονίμως επικαλείστε σαν Ν.Δ. , και προσωπικά κύριε Στυλιανίδη.

Αρκεστείτε στο «ρόλο» σας στην αντιπολίτευση και βοηθήστε την Κυβέρνηση της πατρίδας , την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και του Γ. Παπανδρέου για να «βγούμε» από το ΧΑΟΣ στο οποίο μας φέρατε.

Αλήθεια «δεν ξέρουμε» σε τι να απαντήσουμε , γιατί άλλα είπατε στη συνέντευξη στον μονόλογό σας , άλλα λέει το πολυτελέστατο φυλλάδιο σας.

Αλήθεια πόσες ερωτήσεις έχετε κάνει σαν βουλευτής για όλα αυτά τα θέματα; Κι αν δεν κάνατε γιατί άραγε;

Ούτε η Ν.Δ. ούτε εσείς μάθατε κάτι απ΄τα 5,5 καταστροφικά χρόνια διακυβέρνησής σας.

Αφήστε την τοπική ηγεσία του ΠΑΣΟΚ κατά μέρος και ασχοληθείτε με τα διαλυτικά φαινόμενα που δημιουργήσατε στην τοπική Ν.Δ.

Τα ψεύδη και οι αοριστολογίες είναι μνημείο αναφοράς. Έχουν απαντηθεί και από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ ,αλλά και από τους Βουλευτές μας και τον Υπουργό μας κύριο Πεταλωτή.

«Θα σας κάνουμε όμως τη χάρη» να ασχοληθούμε λίγο με αυτά.

Σχεδόν έξι χρόνια διακυβέρνησης δεν ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ και ευτυχώς! Αμφίβολες μελέτες, έργα που δεν είχαν ένα ευρώ στον κρατικό προϋπολογισμό. Μόνο αναφορές και φυσικά τα ελάχιστα που κάνατε, καλώς κάνατε.

Τι να πρωτοθυμηθούμε;

Ποια εκατομμύρια αφαίρεσαν από το ΔΠΘ; Αυτά που δεν υπήρχαν για τις 2 σχολές που έγιναν χωρίς προγραμματισμό και «φυτοζωούν»;

Ποιο νέο Δημοτικό Στάδιο και ποιο νέο Πανθρακικό; Μήπως ζούμε σε διαφορετική πόλη; Ζείτε μάλλον γιατί μένετε αλλού.
Η Εγνατία Οδός είναι ένα έργο που δεν είναι «δικό μας» ούτε «δικό σας». Το «κράτος – λάφυρο» σας ελκύει φαίνεται.

Καμιά χρηματοδότηση δεν σταμάτησε και το βόρειο τμήμα του κάθετου άξονα Κομοτηνής - Κίρτζαλι θα δοθεί σε λίγους μήνες στην κυκλοφορία. Βεβαίως με την επαναχάραξη γιατί δεν είχατε αφουγκραστεί τους κατοίκους και συντοπίτες των γύρω περιοχών.

Για διάφορες γενικόλογες και συγκεχυμένες αναφορές σε «δήθεν έργα» τι να πούμε; Έργα χωρίς εγκεκριμένες πιστώσεις ή εντάξεις δεν λέγονται έργα.
Ποια Λέσχη και ποια Τσανάκλειο; Υποσχέσεις και ταμπέλες μόνο χωρίς λεφτά. Για το αεροδρόμιο και αεραθλητικό κέντρο Αιγείρου ας μη μιλήσουμε καλύτερα – θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα.
Οικοδόμηση νέων σχολείων και γυμναστηρίων; Ποια; Γενικές αναφορές και κοροϊδία. Στην ηλεκτρονική σελίδα σας λέτε ότι εσείς προσωπικά καταφέρατε και δημιουργήσατε 1233 καινούριες σχολικές μονάδες. Το μερίδιο της Ροδόπης ήταν 2 προκάτ αίθουσες; ΕΛΕΟΣ πια μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη των πολιτών της Ροδόπης.

Ποιες εργατικές κατοικίες Μαρώνειας και Ιάσμου; Με πάμπολλα προβλήματα και ελλιπή χρηματοδότηση χωρίς βασικές υποδομές ;

Στηρίξατε την αυτοδιοίκηση; Ποια και που; Τα εκατοντάδες παιδιά και νέους που «εκμεταλλευτήκατε» την ανάγκη τους για δουλειά; Μας άρεσε το χωρίς κομματικές διακρίσεις – εδώ γελάμε.

Κάτι για σιδηρόδρομο ψελλίσατε. Αυτόν που εγκαινιάσατε «άρον πάρον» και «βάλατε μέσα» τον οργανισμό;

Ασχοληθείτε καλύτερα με τα πορίσματα για τις «παράνομες» προσλήψεις που οι αιτήσεις «έφευγαν» μέσα από τα Υπουργεία.

Τώρα μιλάτε για σύγχρονη ευρωπαϊκή μειονοτική πολιτική; Την απάντηση σας τη δίνει ο ίδιος ο κόσμος της μειονότητας.

Τολμάτε και μας εγκαλείτε για το «χρυσό». Ντροπή σας!

Ξεκάθαρη – κρυστάλλινη και η θέση του ΠΑΣΟΚ αλλά ιδιαίτερα του τοπικού ΠΑΣΟΚ και των παραγόντων του εναντίον του «χρυσού».

ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ είναι στην πρώτη σας προτεραιότητα.

Περιμέναμε μια πιο υπεύθυνη στάση ως βουλευτής αντιπολίτευσης του Νομού μας και ως πρώην Υπουργός!

Και σας παρακαλούμε κάντε ερωτήσεις επίσημες για όλα αυτά που αναφέρατε και αφήστε τους ΜΟΝΟΛΟΓΟΥΣ.

Υ.Γ. 1 Όσο για την διάλυση της ΒΙΠΕ και το κλείσιμο των εργοστασίων και ειδικά για την ΕΝ – ΚΛΩ δεν δικαιούστε να μιλάτε!

Υ.Γ.2 Να ενημερώνετε καλύτερα τον κύριο Σαμαρά! Δεν ζούσαμε στον «παράδεισο» που μας είπατε ούτε τώρα ζούμε σε «άλλη χώρα»!

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ!

ΩΣ ΤΟΤΕ ΜΑΘΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΩΣ ΧΩΡΑ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΡΟΔΟΠΗΣ

.