Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Φύγανε και οι τελευταίοι από τα Πηγάδια

Και επισήμως σε διακοπές από χθες οι παίκτες της Skoda Ξάνθη
ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ;


Κανονικά ήταν προγραμματισμένο να υπάρχει προπόνηση για σήμερα στις 10:00 το πρωί που θα ήταν και η τελευταία της σεζόν. Όπως σας είχαμε ενημερώσει από χθες υπήρχε περίπτωση να χαριστεί η προπόνηση της Παρασκευής, κάτι που τελικά συνέβη. Βλέπετε ήταν πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί προπόνηση με τους εναπομείναντες ποδοσφαιριστές, μιας και οι ξένοι είχαν αναχωρήσει ήδη από το πρωί της Πέμπτης. Από χθες λοιπόν -και επίσημα πλέον- η ομάδα βρίσκεται σε διακοπές. Υπάρχουν βέβαια και οι παραμένοντες, κάτι που δεν έχει να κάνει με αγωνιστικές υποχρεώσεις, αλλά με το σχολείο των παιδιών τους. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν οι Κωστούλας και Τζάνκι, με τον δεύτερο να διανύει επίσης τις τελευταίες μέρες του στην πόλη, μιας και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς ΠΑΕ για τη λύση του συμβολαίου του.


Βασικό στάδιο προετοιμασίας

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα γίνει στην Ξάνθη. Εκτός ότι υπάρχουν οι εγκαταστάσεις για αυτό, η ομάδα γλιτώνει και αρκετά έξοδα. Βέβαια ένα θέμα είναι η ζέστη εκείνη την περίοδο που σίγουρα δε θα είναι σύμμαχος των προσπαθειών των παικτών και τεχνικού επιτελείου. Πάντως για κάτι παραπάνω από μια εβδομάδα η Skoda Ξάνθη θα βρεθεί στο εξωτερικό για μια σειρά από φιλικά παιχνίδια, κάτι που έγινε και πέρυσι την ίδια περίοδο, τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου τότε στην Ολλανδία. Ο προορισμός για φέτος δεν έγινε γνωστός, πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του Xanthi Reds δεν αποκλείετε να είναι η Κύπρος, μιας και εκεί γνωρίζει αρκετά πράγματα ο νέος προπονητής της ομάδος Μαρίνος Ουζουνίδης.


Με μια βαλίτσα στο χέρι

Στο εξωτερικό αναμένεται να βρεθούν και πάλι αυτές τις μέρες οι Μαρίνος Ουζουνίδης, Γιάννης Παπαδημητρίου, Κώστας Κωνσταντινίδης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αρχικά θα υπάρξει συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο στην Αθήνα.


Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/