Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Οι ξενόγλωσσες επιγραφές αντικείμενο σύσκεψης στο Δήμο Κομοτηνής

Δημιουργήθηκε μείζον θέμα με την εφαρμογή και τήρηση του νόμου, ενόψει μάλιστα και των δικαστικών εξελίξεων που είναι σε εξέλιξη σε τοπικό επίπεδο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Σύσκεψη με τους αντιπροσώπους αυτοκινήτων της περιοχής, είχε στο γραφείο του ο αντιδήμαρχος Διοίκησης, Συντονισμού, Διαφάνειας και Ηλ. Διακυβέρνησης, κ. Βασίλης Κυπριανίδης, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα που δημιουργήθηκε με την εφαρμογή και τήρηση του νόμου σχετικά με τις ξενόγλωσσες επιγραφές και πινακίδες, ενόψει μάλιστα και των δικαστικών εξελίξεων που είναι σε εξέλιξη, σε τοπικό επίπεδο.

Στη συνάντηση που έγινε σε καλό κλίμα, αναλύθηκε το ζήτημα σε όλες τις νομικές μορφές του, συζητήθηκαν πρακτικές που ακολουθήθηκαν και σε άλλες περιοχές και συμφωνήθηκε να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια τήρησης του νόμου για να αποφευχθούν πιθανές νομικές συνέπειες.

«Είμαι σίγουρος ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια τόσο από πλευράς του Δήμου, όσο και από τους επιχειρηματίες, ώστε να βρεθεί ο τρόπος υλοποίησης και εφαρμογής του σχετικού νόμου» δήλωσε μετά τη σύσκεψη ο κ. Κυπριανίδης.