Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Πρώην αντινομάρχης Ξάνθης έγινε μέλος του κόμματος Σαδίκ

Εκδόθηκε και επίσημη ανακοίνωση από το DEB για την προσχώρησή του πρώην δεξιού χεριού του Γ. Παυλίδη στον μειονοτικό κόμμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος DEB, ο Μουσά Βιντινλί, ένας από τους πρώην αντινομάρχες της Ξάνθης, έγινε μέλος του κόμματος DEB.


Ο κ. Μουσά Βιντινλί, ο οποίος υπηρέτησε στο νομαρχιακό συμβούλιο από το 2002 έως το 2006 και υπήρξε ο πρώτος μειονοτικός αντινομάρχης του νομού Ξάνθης, συναντήθηκε την Τρίτη 17 Μαΐου στα γραφεία του ΚΙΕΦ στην Ξάνθη με τον κο Οζάν Αχμέτογλου, υπεύθυνο των γραφείων και έγινε επίσημα μέλος του DEB.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν τα γραφεία DEB Ξάνθης, συμπεριλαμβάνεται και η ανακοίνωση του κου Μουσά Βιντινλί. Στην εν λόγω ανακοίνωση, ο κος Βιντινλί εκφράζει την ευχαρίστησή του για την προσχώρηση του στο ΚΙΕΦ και αναφέρεται στη σημασία που φέρει το άνοιγμα γραφείων του DEB στην περιοχή της Ξάνθης για τη εξέλιξη των εργασιών του.

Πρόσθεσε ακόμα ότι είναι έτοιμος από εδώ και στο εξής να προσφέρει οποιαδήποτε υπηρεσία στο DEB.

Σε ανακοίνωση που ακολούθησε την εγγραφή του πρώην αντινομάρχη στο DEB, ο αντιπρόεδρος του κόμματος και υπεύθυνος των γραφείων DEB Ξάνθης κος Οζάν Αχμέτογλου, δήλωσε ότι η προσχώρηση του πρώτου μειονοτικού αντινομάρχη Ξάνθης στο DEB έχει συνάμα συμβολική σημασία και πρόσθεσε: «Τον καλωσορίζουμε στο κόμμα μας. Το DEB είναι ανοιχτό σε όλους, όσοι θέλουν να αγωνισθούν στο όνομα της δημοκρατίας, της ισότητας, του Δικαίου και των δικαιωμάτων. Με το καλό!».

Ο κος Μουσά Βιντινλί, γεννήθηκε το 1949 στον Εχίνο Ξάνθης, υπήρξε μέλος του νομαρχιακού συμβουλίου από το 2002 έως το 2006. Την περίοδο 2005-2006 διετέλεσε αντινομάρχη. Ο κος Βιντινλί, ο οποίος ήταν παλαιότερα μέλος του τοπικού συμβουλίου Εχίνου για τρεις περιόδους, υπήρξε μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης για οχτώ χρόνια. Ασχολείται με το εμπόριο για πάνω από τριάντα χρόνια.


Πηγή:  http://www.azinlikca.net/