Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Πήγαν να κλέψουν καλώδια από εκκοκιστήριο στα Άβδηρα!!!

Ο ένας 50 ετών και ο άλλος μόλις... 16, είχαν πλήρη εξάρτηση στο αυτοκίνητο με το οποίο είχαν πάει στον τόπο του εγκλήματος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Χθες (23.05.2011) το πρωί, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γενισέας σε παράδρομο της Εγνατίας Οδού, δύο ημεδαποί ηλικίας 50 και 16 ετών, οι οποίοι ενεργώντας κατά συναυτουργία αφού εισήλθαν σε εκκοκκιστήριο βάμβακος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών στην Πεζούλα Αβδήρων Ξάνθης, παραβίασαν κομμάτι της περίφραξης και στη συνέχεια αφήρεσαν με πρόθεση να ιδιοποιηθούν ογδόντα (80) μέτρα καλώδιο τα οποία εμφόρτωσαν στο ΙΧΕ ιδιοκτησίας του (α) δράστη.

Σε νομότυπη έρευνα από περιπολικό που είχε διαταχθεί στα πλαίσια γενικότερων ελέγχων από τις Υπηρεσίες της Α. Δ. Ξάνθης για την πρόληψη, αποτροπή και καταστολή κλοπών στην ύπαιθρο και ειδικά των κλοπών καλωδίων, σιδήρου, χαλκού κλπ ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν εντός του οχήματος: η προαναφερόμενη ποσότητα καλωδίων, ένας (1) σιδερένιος λοστός – σκύλα μήκους 1,10 μέτρων, δύο (2) σιδεροπρίονα χειρός, τρεις (3) μεταλλικές φαλτσέτες, μία (1) τσάντα με διάφορα άλλα διαρρηκτικά εργαλεία, ένα (1) ζευγάρι μονωτικά γάντια, και ένας (1) σουγιάς με μήκος λάμας 7cm.

Επιπλέον κατασχέθηκε το ΙΧΕ αυτοκίνητο του δράστη.

Οι δύο (02) συλληφθέντες με την κατ’ αυτών σχηματισθείσα δικογραφία αποσταλούν κ. Εισαγγελέα Πρωτ/κων Ξάνθης. Ενεργείται Προανάκριση.

.