Τρίτη 24 Μαΐου 2011

H επόμενη μέρα των αδειοδοτήσεων που έφεραν στα πλέι οφ τον Πανθρακικό

Ικανοποίηση και πανηγύρια στην Κομοτηνή, που σχολιάζουν το ομόφωνο της απόφασης
Εντονες αντιδράσεις την ίδια ώρα σε Ηράκλειο και Τρίκαλα
ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ;


Με ικανοποίηση δέχθηκαν την απόφαση της επιτροπής αδειοδοτήσεων οι υπεύθυνοι του Πανθρακικού, οι οποίοι έκαναν λόγο για δικαίωση της προσπάθειας τους. Μπορεί ο Πανθρακικός να τερμάτισε στην όγδοη θέση, ωστόσο δικαιώθηκε για την πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει , καθώς είναι από τις λίγες ομάδες στην Ελλάδα με προπονητικό κέντρο, γήπεδο με όλες τις ανέσεις και όλες τις προυποθέσεις για να αγωνιστεί στην superleague. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ο φάκελος έγινε ομόφωνα δεκτός με 3-0 ψήφους, κάτι που επιβεβαιώνει την πληρότητα του!

O Σάββας Παντελίδης μιλώντας σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό αρχικά παρουσιάστηκε αισιόδοξος, τονίζοντας πως η ομάδα είναι έτοιμη ¨ Κάναμε κανονικά προπονήσεις και περιμένουμε τους αγώνες. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο¨ τόνισε ο έμπειρος τεχνικός για να κλείσει με ένα κάλεσμα προς τον κόσμο ¨ Τους θέλουμε δίπλα μας, ήρθε η ώρα να μας στηρίξει έμπρακτα¨.

Όπως αναμενόταν έντονες ήταν οι αντιδράσεις από πλευράς των ομάδων, που δεν πήραν άδεια, με τους προέδρους να διαμαρτύρονται για ¨μαγειρέματα¨ . Το αποκορύφωμα των αντιδράσεων προήλθε από την Κρήτη . Συγκεκριμένα, ένας απογοητευμένος οπαδός του ΟΦΗ έχει ανέβει στην σκεπή του Ενετικού κτιρίου Βασιλική του Αγίου Μάρκου και απειλεί να επιχειρήσει βουτιά στο κενό, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόρριψη της έφεσης της κρητικής ΠΑΕ.

Ο Πανθρακικός ξεκινά τρίτος στην βαθμολογία, έχοντας 1 βαθμό. Ο Λεβαδειακός προηγείται, έχοντας 4 βαθμούς με την Δόξα Δράμας να ακολουθεί με 2 . Τελευταία ξεκινά η Βέροια χωρίς βαθμό!


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/