Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Πανέτοιμοι για τα play offs στον Πανθρακικό

Συνεχίζεται κανονικά η προετοιμασία της ομάδας για τους αγώνες της ανόδου

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ;

ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ;


Με προπόνηση που διεξήχθη στο αθλητικό κέντρο του Κικιδίου το απόγευμα της Τρίτης(24/5), συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού για τους αγώνες των play offs, που κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Κυριακή.

Η σημερινή προπόνηση, αφιερώθηκε κυρίως σε ασκήσεις με την μπάλα και τα ευχάριστα για τον Σάββα Παντελίδη, είναι ότι κανείς από τους ποδοσφαιριστές του δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού, ή τιμωρίας και άπαντες θα είναι στην διάθεσή του για τους αγώνες των play offs.

Μοναδικός απών ήταν ο Αμπεντλμαϊντ Ούλμερς, ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό και παραμένει άγνωστη η επιστροφή του. Ο 33χρονος μέσος του Πανθρακικού, είχε ζητήσει άδεια από την διοίκηση του συλλόγου για προσωπικούς λόγους, όμως εδώ και τρεις ημέρες δεν έχει δώσει σημεία ζωής, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στους ανθρώπους της ομάδας.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι από τον Πανθρακικό εκφράζουν την αισιοδοξία τους για την επιστροφή του και παράλληλα τη συμμετοχή του στους αγώνες των play offs. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να προκαλέσει έκπληξη η λύση συμβολαίου με τον Βέλγο ποδοσφαιριστή.

.