Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Αυστριακό της Σάλτσμπουργκ κηνυγά η Skoda Ξάνθη

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ;

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ Ο... ΒΑΛΝΕΡ;


Δευτέρα χθες και ένα από τα πολλά μεταγραφικά ταξίδια των ανθρώπων της Ξάνθης έλαβε τέλος, μιας και επέστρεψαν στη βάση τους. Το ταξίδι στην Ευρώπη είχε αρκετούς προορισμούς και κάποιοι από αυτούς συζητήσεις αλλά και προτάσεις. Μια από αυτές είδε το φως της δημοσιότητας χθες μέσα από την αυστριακή ιστοσελίδα «sport10.at» που ανέφερε για ζεστό ενδιαφέρον της Ξάνθης για τον Γερμανό μέσο της Red Bull Σάλτσμπουργκ, Σίμον Τσιόμερ. Έχει βάση το δημοσίευμα ή είναι ένα από τα πολλά που βγαίνουν αυτόν τον καιρό; Το Χanthi Reds έψαξε την υπόθεση και τα συμπεράσματα που βγήκαν είναι ότι πράγματι πρόκειται για πρόταση της Ξάνθης στο συγκεκριμένο παίκτη.



Η υπόθεση Βάλνερ

Καταφέραμε να μιλήσουμε με ανθρώπους στο περιβάλλον του Βάλνερ, του γνωστού στην Ελλάδα από την περιβόητη "υπόθεση Βάλνερ". Τί σχέση μπορεί να έχει o Βάλνερ με την υπόθεση Τσιόμερ ; Έχει και παραέχει. Πρώτον αγωνίζεται στην ίδια ομάδα με τον Τσιόμερ και δεύτερον έχει περάσει ένα φεγγάρι από την Ξάνθη και γνωρίζει πολύ καλά και την ομάδα αλλά και το ελληνικό πρωτάθλημα. Τα πράγματα λοιπόν ήταν απλά. Αν ο Γερμανός μέσος είχε όντως πρόταση από την Ξάνθη δε χρειαζόταν πολύ σκέψη για το ποιον θα ρωτούσε να μάθει, κάτι που έκανε τελικά. Ο Τσιόμερ λοιπόν ρώτησε τον συμπαίκτη του για να πάρει πληροφορίες για την Skoda Ξάνθη. Ο Βάλνερ του έδωσε τις πληροφορίες που χρειαζόταν και παρότι δεν είχε τις ευκαιρίες που ήθελε στην Ξάνθη, του μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον σύλλογο. Σύμφωνα πάντα με το περιβάλλον του Βάλνερ ο Αυστριακός δε φαινόταν αισιόδοξος ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή. Πρώτον, το συμβόλαιο που έχει τώρα ο Τσιόμερ, η Skoda Ξάνθη θα πρέπει να κάνει υπέρβαση για να το κάλυψη και δεύτερον -όπως του είπε ο ίδιος ο παίκτης- έχει σαν προτεραιότητα την ομάδα που αγωνίζεται τώρα ή κάτι καλύτερο. Βέβαια το γεγονός ότι ψάχτηκε μπορεί κάποιος να το δει θετικά.

Τέλος, το όνομα του Μίκαελ Γκσπούρνιγκ που συνδέθηκε από κάποια μέσα με την υπόθεση δεν έχει καμία βάση. Τουλάχιστον μέχρι χθες ο παίκτης δε γνώριζε τίποτα για την περίπτωση Τσιόμερ.
 
 
Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/