Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Το πρώτο όχι σε επίσημη πρόταση για τον Γκσπούρνιγκ

Ποια ομάδα πιθανολογείται ότι τον ζήτησε από την Ξάνθη αλλά εισέπραξε την άρνηση του Χρήστου Πανόπουλου;

ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ
ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ



Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Χanthi Reds η πρώτη επίσημη πρόταση για τον Μίκαελ Γκσπούρνιγκ έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ. Μια πρόταση που δεν έγινε αποδεκτή από τον μεγαλομέτοχο της Ξάνθης Χρήστο Πανόπουλο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι επίσημη πρόταση κατέθεσε η γερμανική ομάδα Φορτούνα Ντίσελντορφ που έχει βολιδοσκοπήσει τον παίκτη εδώ και καιρό. Σε πρόσφατο ρεπορτάζ, σας είχαμε αναφέρει ότι επίκειται πρόταση από γερμανική ομάδα που το όνομά της δεν είχε ακουστεί μέχρι σήμερα. Πιθανόν να πρόκειται για την ομάδα που προαναφέραμε.



Δεν ικανοποίησε

Δεδομένου ότι το συμβόλαιο του Γκσπούρνιγκ λήγει το Δεκέμβριο, οι προτάσεις που αναμένονται να φτάσουν δε θα είναι οικονομικά όπως θα ήταν για παράδειγμα ένα χρόνο πριν. Σε χαμηλά επίπεδα πιθανόν να κυμάνθηκε και η πρόταση της Φορτούνα Ντίσελντορφ που δεν ικανοποίησε το μεγαλομέτοχο και απορρίφθηκε αμέσως. Το πιθανότερο είναι να επανέλθουν οι Γερμανοί με νέα βελτιωμένη πρόταση το επόμενο διάστημα. Σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξει και η τακτική που θα ακολουθήσουν από εδώ και πέρα τόσο οι ενδιαφερόμενοι, όσο και η ομάδα. Ο Μίκαελ Γκσπούρνιγκ σε συνέντευξή του στο Xanthi Reds που δημοσιεύσαμε χθες, έθεσε ως προτεραιότητα την παραμονή του σε μια από τις μεγάλες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, σίγουρα όμως δε θα τον άφηνε αδιάφορο μια πρόταση από ομάδα του γερμανικού πρωταθλήματος, όπως η Φορτούνα Ντίσελντορφ. Το σίγουρο είναι ότι η Skoda Ξάνθη θα ενισχυθεί και στη θέση κάτω από τα δοκάρια, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ακόμη και αν παραμένει ο Αυστριακός μέχρι το Δεκέμβριο δε θα είναι στις πρώτες επιλογές, κάτι που μπορεί να κριθεί απόλυτα φυσιολογικό.


Τα λένε σήμερα

Ραντεβού για σήμερα στις 21:00 έχουν ο σύνδεσμος φιλάθλων Xanthi fans με ανθρώπους της διοίκησης της Ξάνθης με θέμα τη διαχείριση των εισιτηρίων διαρκείας στη θύρα των οργανωμένων.

Υ. Σ. : Πριν από καιρό σας είχαμε αναφέρει σε ανύποπτο χρόνο ότι ίσως υπάρξει μια επιστροφή έκπληξη. Υπήρχαν πληροφορίες τότε ότι είναι πιθανόν να επιστρέψει ο Χάρης Παπάς ως "αντί Κιντάνα". Στο όλο θέμα λέγεται ότι παίζει ρόλο η πολύ καλή σχέση που έχει με τον Γιάννη Παπαδημητρίου. Από τότε μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει κάτι νεότερο, όπως -και για να πούμε την αλήθεια- δε μπορέσαμε να διασταυρώσουμε περαιτέρω τη συγκεκριμένη πληροφορία. Το αναφέρουμε σήμερα γιατί αρκετοί από εσάς μας ρωτάτε ακόμη γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.

 
Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/