Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Αντίστροφη μέτρηση για τις διακοπές στην Skoda Ξάνθη

ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ (ΦΙΛΙΚΕΣ) ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ;

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ



Η εβδομάδα που διανύουμε είναι και η τελευταία όσον αφορά τις υποχρεώσεις των παικτών της Ξάνθης. Αγωνιστικά, υπάρχει το αυριανό τουρνουά στην Κομοτηνή ,τρίτο κατά σειρά, μνήμης για την γενοκτονία των Ποντίων. Θα είναι χωρισμένο σε 45/λεπτα με την συμμετοχή των ομάδων Πανθρακικού, Skoda Ξάνθης, Καβάλας και της τοπικής ΑΕ Ποντίων ενώ η Παρασκευή 20 Μαΐου θα βρει παίκτες και τεχνικό επιτελείο με τις βαλίτσες στο χέρι μιας και ξεκινάει η καλοκαιρινή άδεια για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Από την άλλη και μέχρι να έρθει η Παρασκευή, οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά. Χθες, Δευτέρα μετά το διήμερο ρεπό επέστρεψαν και πάλι στη δουλειά με αρκετές όμως απουσίες. Οι γνωστές μέχρι σήμερα από παίκτες που έχουν αποχωρήσει ήδη, σε αυτούς έχουν προστεθεί και κάποιοι αδειούχοι όπως οι Βάλλας, Λυμπερόπουλος και τραυματίες όπως ο Νίκος Τσουμάνης που ταλαιπωρείται εδώ και καιρό με θλάση στο δικέφαλο και έχει αρκετό δρόμο μπροστά του για να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Στα μεταγραφικά θέματα δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο νεότερο πέραν του ότι μελετώνται περιπτώσεις παικτών από το πρόσφατο ταξίδι στο εξωτερικό των Ουζουνίδη και Παπαδημητρίου. Οι δυο άντρες πάντως χθες, Δευτέρα, βρίσκονταν στην Ξάνθη με τον δεύτερο να περνάει για λίγο από το προπονητικό κέντρο των Πηγαδίων. Όσον αφορά τις αποχωρήσεις από την περιβόητη μαύρη λίστα δεν φαίνεται να έχει βρεθεί ακόμη τουλάχιστον λύση με τον Τζάνκι. Υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να διαθετηθούν και από την στιγμή που είναι δεδομένη η επιθυμία και των δυο πλευρών να χωρίσουν οι δρόμοι τους, πιθανότερο μέχρι τέλος εβδομάδας να λυθεί οριστικά το θέμα.

 
Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/