Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Όλα τα σενάρια για την συμμετοχή του Πανθρακικού στα πλέι οφ

Υπό ποιες προϋποθέσεις μπορεί η ομάδα της Κομοτηνής να διεκδικήσει άνοδο στην Σούπερ Λίγκα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ 15 ΠΙΘΑΝΑ ΣΕΝΑΡΙΑ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ


Την Τετάρτη θα μάθουμε τι θα γίνει με τις αδειοδοτήσεις των ομάδων και τότε θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση αναφορικά με τα πλέι οφ του πρωταθλήματος, ο χάρτης των οποίων θα διαμορφωθεί ανάλογα με την απόφαση. Μέχρι τότε, στο τραπέζι υπάρχουν ακριβώς 15 σενάρια αναφορικά με τις ομάδες που θα συμμετέχουν σε αυτά και τους βαθμούς που θα έχουν. Ποια από αυτά ευνοούν την ομάδα της Κομοτηνής και της δίνουν το δικαίωμα να έχει ελπίδες ανόδου; Εδώ είμαστε, να τα εξετάσουμε αναλυτικά.

Καταρχήν, πέρα από Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννενα που κέρδισαν την απευθείας άνοδο, την αδειοδότηση έχουν ήδη εξασφαλίσει ο Λεβαδειακός και η Βέροια. Από την Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ περιμένουμε να μάθουμε την τύχη των φακέλων του ΟΦΗ, των Τρικάλων, του Πανθρακικού και της Δόξας Δράμας. Ανάλογα με την τελική απόφαση αναφορικά με τις άδειες που θα πάρουν και ποιες ομάδες, θα διαμορφωθεί και ο τελικός χάρτης των πλέι οφ, τα οποία ως γνωστόν έχουν αναβληθεί προσωρινά, μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Σενάριο 1ο: Αν όλες οι ομάδες ΠΑΡΟΥΝ αδειοδότηση, τότε στα πλέι οφ αγωνίζονται: ΟΦΗ 4, Τρίκαλα 2, Λεβαδειακός 2, Δόξα Δράμας 0.

Σενάριο 2ο: Αν μόνο η Δόξα Δράμας ΔΕΝ πάρει την αδειοδότηση, τότε στα πλέι οφ αγωνίζονται: ΟΦΗ 6, Τρίκαλα 3, Λεβαδειακός 3, Πανθρακικός 0.

Σενάριο 3ο: Αν η Δόξα Δράμας και ο Πανθρακικός ΔΕΝ πάρουν την αδειοδότηση, τότε στα πλέι οφ αγωνίζονται: ΟΦΗ 6, Τρίκαλα 4, Λεβαδειακός 4, Βέροια 0.

Σενάριο 4ο: Αν τα Τρίκαλα ΔΕΝ πάρουν την αδειοδότηση, τότε στα πλέι οφ αγωνίζονται: ΟΦΗ 6, Λεβαδειακός 3, Δόξα Δράμας 2, Πανθρακικός 0.

Σενάριο 5ο: Αν τα Τρίκαλα και ο Πανθρακικός ΔΕΝ πάρουν την αδειοδότηση, τότε στα πλέι οφ αγωνίζονται: ΟΦΗ 6, Λεβαδειακός 4, Δόξα Δράμας 2, Βέροια 0.

Σενάριο 6ο: Αν τα Τρίκαλα και η Δόξα Δράμας ΔΕΝ πάρουν την αδειοδότηση, τότε στα πλέι οφ αγωνίζονται ΟΦΗ 6, Λεβαδειακός 4, Πανθρακικός 1, Βέροια 0.

Σενάριο 7ο: Αν ο ΟΦΗ ΔΕΝ πάρει την αδειοδότηση, τότε στα πλει οφ αγωνίζονται: Τρίκαλα 3, Λεβαδειακός 3, Δόξα Δράμας 2, Πανθρακικός 0.

Σενάριο 8ο: Αν ο ΟΦΗ και ο Πανθρακικός ΔΕΝ πάρουν την αδειοδότηση, τότε στα πλέι οφ αγωνίζονται: Τρίκαλα 4, Λεβαδειακός 4, Δόξα Δράμας 2, Βέροια 0.

Σενάριο 9ο: Αν ο ΟΦΗ και η Δόξα Δράμας ΔΕΝ πάρουν την αδειοδότηση, τότε στα πλέι οφ αγωνίζονται: Τρίκαλα 4, Λεβαδειακός 4, Πανθρακικός 1, Βέροια 0.

Σενάριο 10ο: Αν ο ΟΦΗ και τα Τρίκαλα ΔΕΝ πάρουν την αδειοδότηση, τότε στα πλέι οφ αγωνίζονται: Λεβαδειακός 4, Δόξα Δράμας 2, Πανθρακικός 1, Βέροια 0.

Σενάριο 11ο: Αν τα Τρίκαλα, η Δόξα Δράμας και ο Πανθρακικός ΔΕΝ πάρουν την αδειοδότηση τότε στα πλέι οφ αγωνίζονται: ΟΦΗ 6, Λεβαδειακός 4, Βέροια 0.

Σενάριο 12ο: Αν ο ΟΦΗ, η Δόξα Δράμας και ο Πανθρακικός ΔΕΝ πάρουν την αδειοδότηση, τότε στα πλέι οφ αγωνίζονται: Τρίκαλα 4, Λεβαδειακός 4, Βέροια 0.

Σενάριο 13ο: Αν ο ΟΦΗ, τα Τρίκαλα και ο Πανθρακικός ΔΕΝ πάρουν την αδειοδότηση, τότε στα πλέι οφ αγωνίζονται: Λεβαδειακός 4, Δόξα Δράμας 2, Βέροια 0.

Σενάριο 14ο: Αν ο ΟΦΗ, τα Τρίκαλα και η Δόξα Δράμας ΔΕΝ πάρουν την αδειοδότηση, τότε στα πλέι οφ αγωνίζονται: Λεβαδειακός 4, Πανθρακικός 1, Βέροια 0.

Σενάριο 15ο: Σε περίπτωση που καμία ομάδα από τις τέσσερις ομάδες που έχουν κάνει έφεση δεν καταφέρει να πάρει την αδειοδότηση, τότε την άνοδο την Super League θα πάρουν απʼ ευθείας ο Λεβαδειακός και η Βέροια.


Ες αύριον (Τετάρτη) τα σπουδαία...



Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/