Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Ο Γεροντόπουλος είχε ανακαλύψει την... Αμερική και δίνει παραπολιτικά επιχαίροντας για αυτό!!!

Σε δύο τουλάχιστπν εφημερίδες της Αθήνας εμφανίστηκαν πανομοιότυπα σχόλια υπέρ του πρώην βουλευτή Έβρου επειδή έκανε λόγο για... σκάνδαλο στο ποδόσφαιρο τρία χρόνια πριν!!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ


Ξαφνικά στην Ελλάδα του 2011 ανακάλυψαν ότι στο ποδόσφαιρο επικρατούν οι νόμοι της ζούγκλας.Μάλλον υποκρίνονται όλοι γιατί δυστυχώς όλοι γνώριζαν αλλά κανείς δεν μιλούσε.Πριν από 3 χρόνια ο τότε βουλευτής Έβρου Άκης Γεροντόπουλος έφτασε το θέμα της βρωμιάς στη Βουλή...αλλά αλλού γύρισαν το κεφάλι οι αρμόδιοι.Δείτε τι αναφέρουν σήμερα εφημερίδες για την υπόθεση εκείνη.


Δημοσίευμα από την Εφημερίδα Αδέσμευτος Τύπος Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Από τον Μάρτιο του 2008 στη ΝΔ μιλάνε για «μαφία» στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δυστυχώς επιβεβαιώνονται τώρα με τις τρομακτικές αποκαλύψεις που βγαίνουν καθημερινά στο φως.

Ήταν αμέσως μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων Ηλιούπολης – Παναιτωλικού και το γάζωμα με σφαίρες του λεωφορείου της ομάδας του Αγρινίου, όταν ο τότε βουλευτής Έβρου και σήμερα αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Άκης Γεροντόπουλος κατέθεσε σχετική ερώτηση στη Βουλή, χαρακτηρίζοντας την επίθεση «εγκληματική, που παραπέμπει σε μεθόδους μαφίας». Τρία χρόνια μετά, η ιστορία τον δικαιώνει αν και όπως λέει δεν είναι καθόλου χαρούμενος γι΄αυτό.



Από την Εφημερίδα DERBY news Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

ΣΚΑΝΔΑΛΟ «Coriopolis»

Κάποιοι τα «φώναζαν» εδώ και 3 χρόνια.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα οι αποκαλύψεις για το βρόμικο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου συγκλονίζουν την χώρα μας. Με αφορμή τα γεγονότα αυτά, να θυμίσουμε ότι υπήρχαν μερικοί που «φώναζαν» για ορισμένους από τους βασικούς εμπλεκόμενους, οι οποίοι βρίσκονται προφυλακισμένοι και αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες.

Όπως ο μεγαλομέτοχος της Ηλιούπολης Γιώργος Τσακογιάννης και άνθρωποι της ίδιας ομάδας.

Η συμπεριφορά τους είχε προκαλέσει πολλές φορές αντιδράσεις και οι καταγγελίες είχαν φτάσει ως την Βουλή.

Το 2008 ο τότε βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Άκης Γεροντόπουλος με αφορμή όσα έγιναν της παραμονή του ποδοσφαιρικού αγώνα Ηλιούπολη – Παναιτωλικού για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και συγκεκριμένα εγκληματικές ενέργειες σε βάρος της ομάδας του Αγρινίου εναντίον της οποίας υπήρξαν δολοφονικές επιθέσεις, κατέθεσε Ερώτηση προς τρείς Υπουργούς.


Πηγή:  http://www.faros24.gr/