Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Μπλόκο Σούπερ Λίγκ σε ΟΦΗ και Τρίκαλα, δικαιώνει τον Πανθρακικό

Απροσδόκητη εξέλιξη απέκτησε η συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας, που αφορά άμεσα και την ομάδα της Κομοτηνής
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Απροσδόκητη εξέλιξη απέκτησε η συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας η οποία είναι σε εξέλιξη και αφορά άμεσα τον Πανθρακικό. Ομόφωνα οι ομάδες της Λίγκας απέρριψαν την πρόταση να μην ισχύσει η αδειοδότηση των ομάδων της Football League, την οποία είχε προτείνει η UEFΑ.
Απροσδόκητη εξέλιξη απέκτησε η συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας η οποία είναι σε εξέλιξη και αφορά άμεσα τον Πανθρακικό. Ομόφωνα οι ομάδες της Λίγκας απέρριψαν την πρόταση να μην ισχύσει η αδειοδότηση των ομάδων της Football League, την οποία είχε προτείνει η UEFΑ.
Να θυμίσουμε ότι το ζήτημα είχε προκύψει από την συνάντηση που είχε ο γενικός γραμματέας της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Τζιάνι Ινφαντίνο με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, κατά την οποία ο Ινφαντίνο είχε χαρακτηρίσει αρκετά αυστηρό το καθεστώς της αδειοδότησης για την ομάδες της Football League. Μια εξέλιξη, που τότε ξάφνιασε αρκετούς, καθώς στην πραγματικότητα οι προυποθέσεις ήταν μέσα σε λογικά πλαίσια.

Πλέον, η άρνηση των ομάδων της Σούπερ Λίγκα, ουσιαστικά βάζει… φρένο στις ελπίδες των ανθρώπων του ΟΦΗ και των Τρικάλων για άνοδό τους στην κατηγορία, αν και δεν έχουν λάβει τη σχετική άδεια. Αντίθετα, ξανα μπαίνει στη διεκδίκηση της ανόδου ο Πανθρακικός, που παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις, χωρίς όμως να μπορεί να κάνει κάτι. Πλέον το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην Κρητική ομάδα, η οποία έχει προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια από τα οποία είχε δικαιωθεί.


Συνεδριάζουν για τις αδειοδοτήσεις

Την Παρασκευή (1/7) θα γίνει τελικά η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενωσης Β' και Γ' Εθνικής κατηγορίας, αλλά και η Ετήσια Γενική Συνέλευση. Αρχικά (10:00) θα συνεδριάσει το Δ.Σ., πρώτα για τον Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό της περιόδου 2010-2011 και στη συνέχεια (10:30) για τα εξής θέματα:

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της προτάσεως της Ε.Π.Ο. για μη ισχύ του συστήματος αδειοδότησης των ομάδων της Β' Εθνικής κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011.

2. Συζήτηση για τα τεκταινόμενα στο χώρο του ποδοσφαίρου.


Παράλληλα, για την την ίδια ημέρα (10:15), συγκλήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης, με τα εξής θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

1. Διοικητικός Απολογισμός περιόδου 2010-2011.

2. Οικονομικός Απολογισμός περιόδου 2010-2011.

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η Συνέλευση θα συνέλθει εκ νέου την επομένη (2/7) και ώρα 14.00, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια Θέματα Ημερήσιας Διάταξης, οπότε και θεωρείται ότι βρίσκεται σε απαρτία, ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρόντων μελών.

 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/