Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Αναβλήθηκε η αυριανή πρεμιέρα της Skoda Ξάνθη

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τον κίνδυνο αναβολής έναρξης του νέου πρωταθλήματος, πήγε περίπου μια εβδομάδα πίσω η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν

ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;



Από ότι φαίνεται το «πάγωμα» που υπάρχει τον τελευταίο καιρό στα μεταγραφικά δεν είναι τυχαίο

Είναι γνωστό πλέον από χθες ότι η πρώτη συγκέντρωση πήρε παράταση για τις 4 Ιουλίου. Αναφέρεται μάλιστα ο λόγος που γίνεται αυτό και έχει να κάνει με την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ήταν μια καθ' όλα ορθή απόφαση και μάλιστα σε μια στιγμή που κανείς δε μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά ή να στοιχηματίσει –που είναι και της μόδας– για το πότε τελικά θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα. Από την άλλη -όπως έχουμε ξανααναφέρει σε ανύποπτο χρόνο- φέτος σε σχέση με προηγούμενες χρονιές και χωρίς προφανή λόγο η προετοιμασία ξεκινούσε νωρίτερα.


Κερδισμένοι

Από την αναβολή αυτή η Skoda Ξάνθη βγαίνει κερδισμένη. Πρώτον: Την Δευτέρα 4 Ιουλίου -εκτός συγκλονιστικού απροόοπτου- θα έχει στα Πηγάδια όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές της, συμπεριλαμβανομένου και του Μαρκόφσκι, ενώ θα προλάβουν να ενσωματωθούν και παίκτες που ως συνήθως έχουν μεγαλύτερη άδεια γιατί έρχονται από μακριά, όπως π.χ. ο Κατόνγκο.

Δεύτερον: Ένα άλλο σημείο που μπορεί να βγει κερδισμένη η ομάδα είναι αυτό των μεταγραφών. Τα κενά δεν έχουν καλυφθεί ακόμη, αν και σαφώς υπάρχει προεργασία. Με όλη αυτήν την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο ίσως υπάρξουν ευκαιρίες. Αν και δεν ακούγεται καλά…, είναι θεμιτό. Από ότι φαίνεται το «πάγωμα» που υπάρχει τον τελευταίο καιρό στα μεταγραφικά δεν είναι τυχαίο.

Την Δευτέρα τώρα στην πρώτη συγκέντρωση -ως είθισται- θα πραγματοποιηθεί μια προπόνηση σε χαλαρό τέμπο, αυτό που λέμε προπόνηση γνωριμίας, ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδος οι παίκτες θα περάσουν από μια σειρά εξετάσεις, εργομετρικά, αιματολογικά, καρδιάς.

Υ.Σ.: Μέσα από το (Χ.R) διαβάσατε για πρώτη φορά την άρνηση του Μίκαελ Γκσπούρνιγκ για ανανέωση του συμβολαίου του με την Skoda Ξάνθη. Επίσης διαβάσατε και για την πρώτη πρόταση που έφτασε στα γραφεία από την Φορτούνα Ντίσελντορφ. Δεύτερη πρόταση μέχρι στιγμής δεν υπάρχει.


Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/