Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Με μηχανάκια κατεβαίνουν στην Αθήνα οι αγανακτισμένοι της Θράκης

Με λεωφορεία, τρένα και καράβια, αλλά και μοτοσικλέτες, αγανακτισμένοι απ' όλη τη χώρα δίνουν ραντεβού σήμερα και αύριο στο Σύνταγμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Με λεωφορεία, τρένα και καράβια, αλλά και μοτοσικλέτες, αγανακτισμένοι απ' όλη τη χώρα δίνουν ραντεβού σήμερα και αύριο στο Σύνταγμα.

Εντυπωσιακή αναμένεται η πορεία των μοτοσικλετιστών της Βόρειας Ελλάδας προς την Αθήνα. Σύμφωνα με την οργανωτική ομάδα, οι μοτοσικλετιστές από τους νομούς Εβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Δράμας, Καβάλας, Σερρών, Κιλκίς και Θεσσαλονίκης θα ανταμώσουν στη συμπρωτεύουσα και στη συνέχεια εν πομπή θα κινηθούν προς Αθήνα «για να δώσουν το δικό της δυναμικό "παρών" στον αποκλεισμό της Βουλής και στην τελική μάχη για να μην περάσει το Μεσοπρόθεσμο».

Στην Αθήνα αναμένεται να φτάσουν στις 7.30 μ.μ. και θα παραμείνουν στον παράδρομο της λεωφόρου Αθηνών, όπου θα συναντηθούν με μοτοσικλετιστές από την Αττική και άλλες περιοχές και στη συνέχεια όλοι μαζί θα συνεχίσουν για τον τελικό προορισμό τους, την πλατεία Συντάγματος.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η πρώτη στάση τους είναι στο σταθμό ανάπαυσης της εθνικής οδού στον Κορινό Πιερίας και ακολουθούν: μεγάλη στάση στα «Γκούντις» Ευαγγελισμού (Λάρισα, ώρα άφιξης: 14.00), Κόμβος Νέας Αγχιάλου (άφιξη: 14.50), «Γκούντις» Λαμίας (άφιξη: 16.00), κόμβος Αρκίτσας (Δαφνούσια, άφιξη: 16.45), μεγάλη στάση: Σείριος (Αυλώνας, άφιξη: 18.00), κόμβος Χαλκίδας (Σχηματάρι, άφιξη: 18.45) και λεωφόρος Κηφισού (άφιξη: 19.30).

Με λεωφορεία και τρένα οι Πελοποννήσιοι αγανακτισμένοι καταφθάνουν σήμερα και αύριο στην Αθήνα. Τα λεωφορεία της Κορίνθου θα ξεκινήσουν στις 8.30 το πρωί από τα Περιβολάκια και της Αργολίδας στις 7.30 το πρωί από την πλατεία της Αγοράς στο Αργος.

Αύριο έρχονται εργαζόμενοι της Αρκαδίας με λεωφορεία που δρομολογούνται από την κεντρική πλατεία της Μεγαλόπολης στις 8.00 το πρωί και από την Τρίπολη στις 8.30 το πρωί από τα γραφεία του Εργατικού Κέντρου.

Με τα καράβια έρχονται στην Αθήνα οι αγανακτισμένοι της Κρήτης. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό τους, αρκετοί θα έφευγαν χθες το βράδυ με πλοίο από Ηράκλειο και Χανιά με προορισμό την Αθήνα για να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις ενόψει και της 48ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ.


Πηγή:  http://www.enet.gr/