Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Συμφώνησε με Ντάνι, πλησιάζει σε Μαϊστόροβιτς η Ξάνθη

Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Πορτογάλου μέσου στους “Ακρίτες”, οι οποίοι επιμένουν και για τον αμυντικό της Κέρκυρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Επειτα και από την απόκτηση του Παναγιώτη Βλαχοδήμου, σειρά παίρνει στην Ξάνθη η περίπτωση του Ντάνι.

Η διοίκηση της ομάδας ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Ντάνι την Τρίτη. Ο Πορτογάλος είπε το “ναι” στην πρόταση των “Ακριτών” και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με απολαβές 120.000 ευρώ. Ο Ντάνι αναμένεται να καταθέσει προσφυγή κατά του Ηρακλή.

Την ίδια ώρα συνεχίζεται το πρέσινγκ της Ξάνθης στον Ιβιτσα Μαϊστόροβιτς έτσι ώστε ο αμυντικός της Κέρκυρας να πειστεί να μετακομίσει στα Πηγάδια με τα νέα από τις τελευταίες διαπραγματεύσεις να είναι ενθαρρυντικά.


Την ομάδα ενδιαφέρει και ο Ζοντί Βιβιανί, τον τερματοφύλακα της Γκρενόμπλ που ενδιαφέρει την ομάδα της Ξάνθης. Το θέμα κολλάει στο πού θα παίζει του χρόνου η γαλλική ομάδα, σε ποια κατηγορία δηλαδή.

Με την απόκτηση του Βλαχοδήμου η Ξάνθη έχει πάρει τρεις ποδοσφαιριστές και ας έχει ανακοινώσει μόνο δύο, τον νεαρό ομογενή και τον Εμίλ Ντίκα. Εχει υπογράψει και ο Μάρκο Μαρκόφσκι, ο οποίος θ' ανακοινωθεί μόλις αποδεσμευτεί και τυπικά από τη Δόξα Δράμας.

.