Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Έφτασαν στην Αλεξανδρούπολη οι Ρώσοι αθλητές των Special Olympics


Συνολικά 270 αθλητές βρίσκονται από χθες στην Αλεξανδρούπολη, προκειμένου να προετοιμαστούν για τους Παγκόσμιους Αγώνες που θα γίνουν στην Αθήνα

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΤΗΣ  ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥΣ



Συνολικά 270 αθλητές από τη Ρωσία βρίσκονται από χθες στην Αλεξανδρούπολη, προκειμένου να προετοιμαστούν για τους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics που θα γίνουν στην Αθήνα. Οι αθλητές των Special Olympics, οι προπονητές και οι συνοδοί της Ρωσικής αποστολής θα φιλοξενηθούν στην Αλεξανδρούπολη μέχρι και τις 24 Ιουνίου.

Τους αθλητές υποδέχθηκαν οι τοπικές αρχές και εθελοντές που συμμετέχουν ενεργά στην όλη προσπάθεια που στοχεύει στην διάδοση του πανανθρώπινου μηνύματος ότι όλοι είναι ίσοι, και τους ευχήθηκαν καλή διαμονή στην Αλεξανδρούπολη και επιτυχίες στους Παγκόσμιους Αγώνες.
Ικανοποιημένος για την ομαλή μετάβαση της πολυπληθούς ομάδας, δήλωσε ο Πρόεδρος της αποστολής Αλεξάντερ Γιούνκιν που είναι υπεύθυνος για την μεταφορά των 270 σε πρώτη φάση αθλητών από τη Ρωσία, οι οποίοι θα συμμετέχουν σε 20 αθλήματα. Σημειώνεται πως το 30% των αθλητών από την Ρωσία πάσχουν από βαριές ασθένειες.
Χθες το βράδυ οι φιλοξενούμενοι αθλητές και οι συνοδοί τους διασκέδασαν σε πάρτι που διοργανώθηκε στο Καφέ Ορίζοντας με τη συνδρομή του συλλόγου “Baila Comingo”.
Το πρόγραμμα των Ρώσων αθλητών στην Αλεξανδρούπολη, εκτός από τις προπονήσεις, περιλαμβάνει:

ΤΡΙΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

20:30: Βόλτα των αθλητών μελών της αποστολής στην Παραλιακή Λεωφόρο

ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

10:15-12:15: Γνωριμία με το εμπορικό κέντρο της πόλης

20:30: Party με μουσική στο ΒΑΟΒΑΒ – DaVinci


ΠΕΜΠΤΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

20:00 - 22:00: Αποχαιρετιστήρια Παραδοσιακή Βραδιά στο Γήπεδο Φώτης Κοσμάς με την εθελοντική συμμετοχή του Χρόνη Αηδονίδη και της Νεκταρίας Καραντζή, καθώς και με τη συμμετοχή πολιτιστικών συλλόγων από την Αλεξανδρούπολη και τις Φέρες

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

Αναχώρηση της αποστολής για τους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics Αθήνα 2011

 

 
Πηγή:  http://alexpolisonline.blogspot.com/  και    http://www.thrakinet.tv/