Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Ξαναφουντώνει το τουρκικό ενδιαφέρον για τον Πανθρακικό;

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα ότι ίσως και να μην ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο τα όσα ζήσαμε πριν δυο μήνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ




Για ενδιαφέρον Τούρκων επιχειρηματιών για την αγορά του Πανθρακικού κάνει λόγο το www.mikriliga.com. Βέβαια η πρώτη φορά που είχε ακουστεί αυτό το σενάριο , η ΠΑΕ Πανθρακικός με επίσημη ανακοίνωση το χαρακτήρισε ως ¨πρωταπριλιάτικο αστείο¨ και ως σενάρια φαντασίας.


Τα οφέλη που επιδιώκουν να αποκομίσουν οι Τούρκοι επιχειρηματίες από την συγκεκριμένη συμφωνία στην περιοχή της Θράκης, λίγο – πολύ είναι ευνόητα, και η βεβαιότητα τους αυτή τη φορά μοιάζει να πηγάζει από τη δυσαρέσκεια και την αβεβαιότητα που διακατέχει τους ανθρώπους του Πανθρακικού για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου και την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σε αυτό τις τελευταίες ημέρες.
Να σημειωθεί πως τον Απρίλιο είχαν ακουστεί οι εταιρείες Ulker και Ζiraat Βank, με τις συστάσεις να είναι περιττές, μιας και μιλάμε για 2 παγκόσμιους οικονομικούς κολοσσούς, οι οποίοι ήδη δραστηριοποιούνται στην Κομοτηνή. Η πρώτη στον τομέα των τροφίμων και η δεύτερη στον τραπεζικό.

Από τη διοίκηση δεν έχει βγει τίποτα προς τα έξω ωστόσο είναι θέμα που απασχολεί τον Πανθρακικό και το ελληνικό ποδόσφαιρο για δεύτερη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα και το thrakisport.gr θα ερευνήσει το θέμα


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/