Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Συμφωνία της Skoda Ξάνθη με δύο από την Γαλλία

Πρόκειται για τους
Νταρμπιόν και Χαβιέ Τιάγκο

ΜΑΘΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥΣ
ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ


Με δύο παίκτες από τη Β' Γαλλίας έχει συμφωνήσει η Ξάνθη, όπως αναφέρουν πληροφορίες από τη χώρα όπου αγωνίζονται οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για δύο συνομήλικους, 27χρονους. Πρόκειται για τον ακραίο μεσοεπιθετικό Στεφάν Νταρμπιόν, ο οποίος ήταν στη Ναντ (πριν τα «καναρίνια» αγωνιζόταν στην Αζαξιό) και τον Βραζιλιάνο χαφ Χαβιέ Τιάγκο, που έπαιζε στη Σατορού και παλαιότερα στην Μποταφόγκο.

Λογικά είναι οι δύο παίκτες με τους οποίους ασχολήθηκαν ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ο Γιάννης Παπαδημητρίου κατά το ταξίδι τους τις προάλλες στη Γαλλία.

Εν τω μεταξύ, νέο ενδιαφέρον στη μεταγραφολογία προσέδωσαν οι χθεσινές δηλώσεις του Χρήστου Πανόπουλου στην τοπική εφημερίδα «Μαχητής». Ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης τόνισε ότι «διαψεύδω κατηγορηματικά τα όσα ακούγονται για επιστροφή πρώην ποδοσφαιριστών στην ομάδα!... Όσα γράφονται τον τελευταίο καιρό είναι ψευδή, δεν έχουν ίχνος αλήθειας και δεν ισχύουν. Θα κάνουμε νέες μεταγραφές που θα ενισχύσουν την ομάδα και θα θέσουμε καινούριους στόχους στο νέο πρωτάθλημα…». Συνεπώς, τα ονόματα των Βενετίδη, Γελαδάρη, Μπαϊκαρά, Παππά, Μελισσά που έχουν ακουστεί, μπαίνουν στο «ψυγείο».

Από τις παραπάνω περιπτώσεις στο Xanthi Reds αναφερθήκαμε μόνο σε δυο, στον Δημήτρη Γελαδάρη και τον Χάρη Παπά. Ο πρώτος ουσιαστικά δεν ξεκαθάρισε ποτέ αν υπήρξε πρόταση ή επαφή με την Ξάνθη, όσο για τον δεύτερο -μια περίπτωση που έγινε γνωστή μέσα από τη σελίδα μας- ακόμη και σήμερα και μετά την διάψευση από τον Χρήστο Πανόπουλο επιμένουμε ότι υπήρξε επαφή έστω και σε θεωρητικό επίπεδο και μάλιστα πριν από καιρό. Όσον αφορά τώρα τις περιπτώσεις Βενετίδη, Μελισσά δεν αναφερθήκαμε ποτέ γιατί δεν είχαμε σχετική πληροφόρηση. Για τον Πασχάλη Μελισσά επειδή δεν έχουμε κοντή μνήμη θεωρήσαμε απίθανο να υπάρξει εκ νέου συνεργασία γιατί το διαζύγιο των δυο πλευρών δεν είχε γίνει και με τον καλύτερο τρόπο.Οπότε είναι λογικό ούτε ο παικτης ουτε και η ομαδα να θέλουν κάτι τέτοιο.

Υ. Γ : Σε ό,τι έχει να κάνει με την διάψευση του Χρήστου Πανόπουλου για μεταγραφικά θέματα το παρελθόν μας δίδαξε καλού κακού να κρατάμε μικρό καλάθι.

 
Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/