Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Η περιοδεία Πεταλωτή και ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ στα χωριά του Αγρινίου

Παρέμεινε για δεύτερη μέρα 
στην Αιτωλοακαρνανία
ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ
ΕΚΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟ
ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ


Περιοδεία στα χωριά του Ορεινού Βάλτου στην Αιτωλοακαρνανία, πραγματοποίησαν ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ, μαζί με εκπροσώπους της κυβέρνησης (μεταξύ των οποίων και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και βουέυτής Ροδόπης Γ. Πεταλωτής) και παράγοντες της τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι οποίοι, από χθες, βρίσκονται στην περιοχή, στο πλαίσιο διαλόγου με τους παραγωγικούς φορείς για την ανάπτυξη της υπαίθρου.

Επίσης, επισκέφτηκαν μονάδα παραγωγής τυροκομικών προϊόντων, καθώς και το υψίστης σημασίας για την περιοχή υδροηλεκτρικό έργο στο Αυλάκι.

Ο ευρωβουλευτής Σπύρος Δανέλλης επισήμανε, κατά τις συνομιλίες που είχε με κτηνοτρόφους και αγρότες, την αναγκαιότητα η παραγωγή τους να στοχεύσει στην καλύτερη ποιότητα των προϊόντων. Από την πλευρά του, ο ευρωβουλευτής Γιώργος Σταυρακάκης, είπε ότι μοχλός για την ανάπτυξη είναι η ενίσχυση της Περιφέρειας, ο πράσινος τουρισμός και οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας.

Η διήμερη επίσκεψη στην Αιτωλοακαρνανία ολοκληρώθηκε με σύσκεψη φορέων της δυτικής Ελλάδας, της Ηπείρου, της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας.

.